Računalništvo, telefonija
23.10.2019 07:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh prejemnik nagrade BLI PaceSetter za pametne večopravilne naprave

Pri japonski multinacionalki znova praznujejo. Nagrado so tokrat prejeli za enostavnost uporabe v segmentu A4 srednje velikih delovnih skupin, ki temelji na zmožnostih inteligentnih večnamenskih naprav z oznako IM C s pametnim upravljalnim zaslonom Smart Operation Panel.
Ricoh prejemnik nagrade BLI PaceSetter za pametne večopravilne naprave
Ricoh prejemnik nagrade BLI PaceSetter za pametne večopravilne naprave

Paleta je del Ricohovega pristopa Dynamic Workplace Intelligence in vsebuje Ricohovo tehnologijo Always Current Technology, ki zagotavlja, da se tehnične zmogljivosti izdelkov razvijajo vzporedno z zahtevami kupcev.

Buyers Lab, vodilni svetovni neodvisni ocenjevalec programske ter strojne opreme in storitev za razvoj slikovnih dokumentov, je izbralo podjetje Ricoh na podlagi njihove vodilne vloge pri razvijajočih se pametnih večopravilnih napravah. Omenjeno vključuje ponudbo posodobljivih in prilagodljivih tehnologij za današnje hitro spreminjajoče se poslovno okolje.

Naprave, prilagojene uporabnikom

Da bi ugotovili, kateri proizvajalci originalne opreme (OEM) vodijo na trgu, so analitiki skupine Keypoint Intelligence izvedli poglobljeno študijo o funkcionalnosti in enostavnosti uporabe posameznega izdelka. Pri tem so se osredotočili na funkcije, ki se neposredno nanašajo na navade in okolje delovnih skupin srednjih velikosti. Ključna področja vrednotenja, na katera so bili pozorni, so bila tiskanje, skeniranje in kopiranje, nadzorne plošče, rutinski postopki vzdrževanja in povratne informacije.

Kaitlin Shaw, urednica objav analiz tiskalnikov in večopravilnih naprav pri Keypoint Intelligence, je izpostavila: “Večopravilne naprave, ki so enostavne za uporabo, so ključnega pomena za nemoteno delovanje vsakega pisarniškega okolja. Zaposlene delovne skupine nimajo časa, da bi se ukvarjale z zagotavljanjem delovanja naprave. Poleg zanesljivosti je uporabnost naprave najpomembnejši dejavnik za ohranjanje dejavnega delovnega procesa. Ricoh se je pred drugimi proizvajalci originalne opreme izkazal z uporabniku najprijaznejšo ponudbo za okolja, kjer delujejo delovne skupine srednjih velikosti.”

Harald List, vodja oddelka za marketing večopravilnih naprav v Evropi, je dodal: “Da bi uspešno spodbujali digitalne delovne prostore, morajo biti vse potrebne informacije dostopne tistim, ki jih potrebujejo. Na voljo morajo biti takoj, ko jih zahtevajo, in pa ponujene na varen način. Z veseljem smo sprejeli tako prestižno priznanje. Verjamemo, da kaže na našo kakovost, na nenehne inovacije na področju pametnih naprav in ravnanje z informacijami,” je še zaključil.

Če želite izvedeti več o novih inteligentnih napravah Ricoh, obiščite spletno mesto www.ricoh-europe.com. Več boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika znamke Ricoh v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več