Računalništvo, telefonija
20.05.2020 21:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy A41 in A21s: Vrhunske inovacije po ugodni ceni

Galaxy A21s
Galaxy A21s

Samsung je predstavil najnovejša člana Galaxy A serije – Samsung Galaxy A21s in A41, ki navdušujeta z izjemno obliko ter vrhunskimi funkcijami. Oba pametna telefona vključujeta nadgrajeno kamero, vrhunski zaslon in dolgotrajno baterijo.

Samsung Galaxy A41 – kombinacija elegance in funkcionalnosti

Samsung Galaxy A41 ima vrhunski 15,49-centimetrski (6,1-palčni) Super AMOLED brezkončni-U zaslon, ki nudi izjemno izkušnjo gledanja. Opremljen je z vzdržljivo 3.500 mAh baterijo in nudi možnost 15 W hitrega polnjenja. Vključuje glavno kamero z 48 milijoni svetlobnih pik, makro kamero s 5 milijoni svetlobnih pik in ultra široko kamero z 8 milijoni svetlobnih pik. Sprednja kamera Galaxy A41 pametnega telefona s 25 milijoni svetlobnih pik in funkcijo Sprotnega ostrenja vam bo omogočila zajemanje osupljivih selfiejev.

Poleg izjemnih funkcij, ki jih nudi, ima tudi elegantno obliko, ki jo še dodatno poudarijo zaobljenost v obliki ter ritmični vzorci na hrbtu v popolnoma novih barvah. Galaxy A41 bo na voljo v treh barvah – črni, beli in modri – s patino za sijaj. Galaxy A41 bo v Sloveniji na voljo konec tega meseca po priporočeni maloprodajni ceni 319 €.

Samsung Galaxy A21s – vrhunske kamere in izjemna video izkušnja

Galaxy A21s s 16,51-centimetrskim (6,5-palčnim) HD brezkončnim-O zaslonom zagotavlja edinstveno vizualno izkušnjo. Razmerje stranic je 20:9, za še boljšo izkušnjo ob igranju igric ali gledanju videoposnetkov pa pametni telefon vključuje tudi Dolby Atmos zvok. Galaxy A21s vključuje glavno kamero z 48 milijoni svetlobnih pik, ultra široko kamero z 8 milijoni svetlobnih pik in makro kamero z 2 milijonoma svetlobnih pik, ki omogočajo zajemanje posnetkov na profesionalni ravni.

Uporabniki lahko brezskrbno uživajo v igranju iger in gledanju videoposnetkov, saj je pametni telefon opremljen z dolgotrajno baterijo s 5000 mAh, ki omogoča tudi 15 W hitro polnjenje. Uporabnikom je na voljo tudi veliko prostora za shranjevanje – pametni telefon Galaxy A21s vključuje 64 GB notranjega pomnilnika in možnost razširitve z zunanjim pomnilnikom do 512 GB. Galaxy A21s bo v Sloveniji na voljo v juniju po priporočeni maloprodajni ceni 209,90 €.

Za več informacij obiščite www.samsung.com


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več