Računalništvo, telefonija
27.02.2019 09:00

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavil novo serijo Galaxy A z nadgrajenimi osnovnimi funkcijami

Galaxy A50 – zasnovan za lažje povezovanje
Samsung predstavil novo serijo Galaxy A z nadgrajenimi osnovnimi funkcijami
Samsung predstavil novo serijo Galaxy A z nadgrajenimi osnovnimi funkcijami

Samsung Electronics je predstavil novi pametni telefon srednjega razreda serije Galaxy A, ki je zasnovan tako, da vključuje najnovejše inovacije industrije. Galaxy A50 nudi izboljšane najpomembnejše funkcije pametnih telefonov, vključno z izjemnim doživetjem gledanja, dolgotrajnejšo zmogljivostjo in vrhunsko kamero. Nova serija Galaxy A je zasnovana tako, da olajša povezovanje – deljenje in zajemanje vsebin ter prenos v živo.

“Zavezani smo k zagotavljanju pomembnega napredka za boljšo mobilno izkušnjo – inovacije se začnejo z nadgrajeno serijo Galaxy A,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Ljudje spreminjamo načine, kako se povezujemo med seboj, in pametni telefoni morajo slediti tem spremembam. Naša nova serija Galaxy A nudi izboljšave bistvenih funkcij, ki podpirajo interakcije v živo – z različnimi možnostmi za izpolnjevanje nenehno spreminjajočih se potreb uporabnikov.”

S serijo Galaxy A lahko potrošniki brez težav preizkusijo ključne funkcije Galaxy ekosistema, vključno s Samsung Health, Bixby in drugimi.

Galaxy A50

Galaxy A50, ki nudi vrhunske funkcije kamere, hitro polnjenje baterije ter brezkončni-U zaslon, omogoča, da ste vedno povezani s svojim svetom.

Galaxy A50 s trojno kamero, ki je zasnovana tako, da posnema človeško oko, omogoča zajemanje in izmenjavo fotografij na revolucionaren način:

  • Zajemite svet brez omejitev z ultra širokokotno kamero. Vaša kamera v kombinaciji s funkcijo inteligentnega preklapljanja prepozna in priporoči, kdaj uporabiti način širokega posnetka.
  • 25 MP glavna kamera zajame žive slike pri svetli dnevni svetlobi, inovativen objektiv pa z odkrivanjem svetlobe in zmanjšanjem hrupa posname jasne slike tudi v temi. Kamera z globinskim objektivom nudi funkcijo Live Focus, ki vam omogoča poudarjanje izbranega elementa.
  • Kamera z umetno inteligenco s funkcijo Scene Optimizer, ki prepozna in optimizira 20 prizorov, in funkcijo Flaw Detection omogoča, da bodo vaši posnetki vedno popolni. Bixby Vision uporablja fotoaparat in umetno inteligenco ter vam tako pomaga pri spletnem nakupovanju, prevajanju besedila in iskanju potrebnih informacij.
  • Izboljšajte svoje portrete s kamero za sebke in funkcijo Selfie Focus, ki subtilno zamegli podrobnosti ozadja.

A50 omogoča odklepanje s prstnim odtisom na zaslonu. A50 ima tanko ukrivljeno obliko in je na voljo v štirih novih značilnih barvah – črni, beli, modri in koralni.

Za več informacij o seriji Galaxy A obiščite www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy ali www.samsung.com/galaxy


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več