Računalništvo, telefonija
10.04.2019 15:26
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy A: pametni telefoni za naslednjo generacijo

Samsung predstavil tri nove modele serije Galaxy A.
Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A20e

Samsung Electronics je danes s predstavitvijo treh novih pametnih telefonov – A20e, A40 in A80, ki so se pridružili že predhodno predstavljenim A10, A50 in A70 – razširil serijo Galaxy A. Novi pametni telefoni serije Galaxy A za naslednjo generacijo uporabnikov prinašajo revolucionarne industrijske inovacije, ki zagotavljajo vrhunske funkcije in izjemne izkušnje po dostopni ceni.

“Serija Galaxy A nudi vrhunsko tehnologijo, izjemne inovacije in napredne funkcije, ki omogočajo napredno uporabniško izkušnjo,” je povedal Hadrian Baumann, višji podpredsednik in vodja prodaje mobilnih komunikacij za Evropo pri Samsung Electronics. “Ta segment je namenjen naslednji generaciji uporabnikov, ki si želijo le najboljše. Navdušeni smo, da lahko uporabnikom ponudimo vrhunsko izbiro pametnih telefonov, ki imajo najboljši zaslon, kamero in baterijo po dostopni ceni.”

Serija Galaxy A, ki vključuje šest naprav, uporabnikom omogoča izbiro pametnega telefona, ki najbolj ustreza njihovemu življenjskemu slogu in proračunu. Ne glede na to, ali želite največji in najsvetlejši zaslon, izjemno širokokotno kamero s tremi objektivi ali inteligentno baterijo, serija Galaxy A nudi vse to.

Zasnovani za evropske uporabnike

Pametni telefoni serije Galaxy A so bili razviti kot neposredni odziv na nenehno rast povpraševanja in večja pričakovanja uporabnikov, ki iščejo kakovost ter inovacije. Da bi kar najbolje zadovoljili evropske uporabnike, Samsung predstavlja dva nova pametna telefona, zasnovana posebej za to regijo – A20e in A40. Oba pametna telefona vključujete vrhunske inovacije, standardne za serijo Galaxy A, medtem pa imata, kljub vrhunski zmogljivosti, manjša zaslona, kar je močan potrošniški trend v Evropi.

Galaxy A20e

Galaxy A20e, ki ima 14,73-centimetrski (5,8-palčni) brezkončni-U zaslon, zagotavlja dolgotrajno delovanje in je oblikovan tako, da sledi vašim vsakodnevnim potrebam. Galaxy A20e je opremljen z zmogljivo 3.000 mAh baterijo, ki se polni s tehnologijo hitrega polnjenja pri 15 W, in vam omogoča gledanje vaših najljubših filmov, igranje iger in večopravilnost.

Galaxy A40

Galaxy A40 je namenjen uporabnikom, ki želijo kompakten, a hkrati zmogljiv pametni telefon. 14,99-centimetrski (5,9-palčni) brezkončni-U zaslon od roba do roba prinaša izjemno vizualno izkušnjo, hkrati pa se odlično prilega vaši roki. Ne glede na to, ali gledate televizijo ali igrate igre, Full HD+ Super AMOLED zaslon zagotavlja izjemno kakovost in jasnost slike.

Galaxy A40 je opremljen s pametno tehnologijo kamere, vključno z dvojno kamero, ki omogoča širokokotne posnetke do 123° in inteligentnim fotografskim asistentom Optimizator prizorišča, ki vam omogoča zajetje najboljšega možnega posnetka. Ima glavno kamero s 25 milijoni slikovnih pik, ki optimizira pretemne ali presvetle prizore in tako vedno zajame čudovite posnetke.

Galaxy A80

Oblikovan z mislijo na digitalne navdušence, Galaxy A80 nudi revolucionarno vrtljivo kamero , ki omogoča brezskrbno zajetje celotnega sveta. Samodejna rotirajoča kamera ne zagotavlja le izjemnih izkušenj s fotografiranjem, temveč omogoča tudi neoviran celozaslonski prikaz.

Novi 17,01-centimetrski (6,7-palčni) FHD+ AMOLED brezkončni zaslon prinaša vsebino v živahnih podrobnostih in v kombinaciji z zvokom Dolby Atmos omogoča popolno doživetje.

Galaxy A80 ima tudi inteligentno 3.700 mAh baterijo z zmogljivostjo izjemno hitrega polnjenja pri 25 W, ki se seznani z vašo dnevno rutino in vzorci uporabe aplikacij ter optimizira porabo energije v telefonu.

Za več informacij o seriji Galaxy A www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy in www.samsung.com/galaxy


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več