Računalništvo, telefonija
29.09.2020 10:22
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung prejel 48 nagrad na IDEA 2020 dogodku

Samsung je prejel Best-in-Show nagrado in številne druge za inovativnost v interaktivnem, naprednem konceptualnem in trajnostnem oblikovanju.
Galaxy Fold
Galaxy Fold

Samsung Electronics je na priznanem International Design Excellence Awards (IDEA) 2020 dogodku prejel 48 nagrad za oblikovalsko odličnost, vključno z zlato, štirimi srebrnimi in štirimi bronastimi nagradami ter Best-in-Show nagrado. Nagrade dodatno potrjujejo odličnost družbe Samsung pri razvoju inovativnih naprav z vrhunskimi funkcijami, ki spreminjajo naša vsakdanja življenja in odražajo družbene vrednote.

IDEA dogodek, ki je eden najpomembnejših dogodkov na področju inovacij v oblikovanju, že od leta 1980 prireja organizacija Industrial Designers Society of America (IDSA) z namenom spodbujanja inovacij, ki prinašajo dodano vrednost tako končnim uporabnikom kot tudi celotni družbi.

Zlato nagrado je prejel BESPOKE Family HUB uporabniški vmesnik za usmerjene uporabniške izkušnje in inovativnost. Uporabniški vmesnik je bil oblikovan na podlagi povratnih informacij s strani uporabnikov ter omogoča ustvarjanje in skupno rabo posnetkov ter receptov kar prek zaslona hladilnika. Poleg tega povezljivost z mobilnimi aplikacijami uporabnikom omogoča oddaljen dostop ne glede na njihovo lokacijo.

BESPOKE hladilnik je prejel srebrno nagrado za modularno zasnovo, ki uporabnikom omogoča, da izberejo barve, materiale in vrsto hladilnika, ki jim najbolj ustreza. BESPOKE hladilnik je že osvojil zlato nagrado na iF Design Award 2020 dogodku.

Dodatno, BESPOKE hladilnik je prejel posebno Best-in-Show nagrado za dosežke na področju odličnosti oblikovanja, usmerjenega k uporabniku.

Rešitev družbe Samsung za ponovno uporabo embalaže televizorjev je prejela srebrno nagrado. Embalaža Samsung The Frame, The Serif in The Sero televizorjev je zasnovana tako, da jo lahko uporabniki predelajo v inovativne kose majhnega pohištva, kot sta npr. hišica za hišne ljubljenčke ali stojalo za televizor. Rešitev je že prejela CES 2020 nagrado za inovativen koncept, prispevek k varovanju okolja in ozaveščanje o recikliranju ter upcikliranju.

Srebni nagradi sta prejela tudi Q950TS QLED 8K televizor za maksimiranje zaslona in vizualna identiteta The Serif televizorja.

Bronaste nagrade so prejeli: Galaxy Fold, prepogljivi telefon, ki nudi popolnoma nove izkušnje; Infinite Line™ pečica z elegantnim oblikovanjem; vizualna identiteta The Sero televizorja, ki je tako strateška kot tudi drzna za novo generacijo uporabnikov; Inclusive IoT, napredni koncept oblikovanja, ki s pomočjo umetne inteligence prepoznava zvok za pomoč ljudem z okvaro sluha.

“Oblikovanje je interakcija med izgledom naprave in uporabniškimi izkušnjami,” je povedal Dontae Lee, izvršni podpredsednik in vodja centra za korporativno oblikovanje pri Samsung Electronics. “Samsung bo še naprej zagotavljal izjemne uporabniške izkušnje z inovativnimi tehnologijami in različnimi oblikami naprav.”

Za več informacij obiščite www.samsung.com.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več