Računalništvo, telefonija
01.04.2020 14:25
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sedaj pozornost šteje dvojno

Življenje okoli nas se je občutno upočasnilo. Tisto, kar pa se ni upočasnilo je čas, kljub temu da imamo na trenutke ravno takšen občutek.
Pozornost v teh časih šteje še več kot prej.S storitvijo SelectBox je to enostavno.
Pozornost v teh časih šteje še več kot prej.S storitvijo SelectBox je to enostavno.

Dnevi bežijo mimo nas in veliko je ljudi, ki v teh dneh praznujejo osebne jubileje in praznike. Le-teh ne moremo prestaviti in morda je marsikomu žal, ker jih ne more obeležiti na način, kot bi želel. Ampak, veste kaj? Ni potrebe, da bi pozabili na vaše najdražje, ki v teh dneh praznujejo. Z darilom jih lahko presenetite, ko bodo najmanj pričakovali.

V tem času lahko slavljencem voščite nekoliko drugače. Pošljite jim darilni paket Selectbox in jim podarite nepozabno doživetje, ki ga bo lahko koristil, ko se situacija umiri. Nič zato, če slavljencu ne boste voščili osebno, mu segli v dlan ali ga objeli. V trenutnih okoliščinah tega nihče ne jemlje osebno. Vendar je vsak vesel darila, lahko samo majhne pozornosti, ki mu bo povedala, da kljub vsemu niste pozabili nanj. Kaj ni to vredno največ?

Ker smo skupaj v situaciji, ko se držimo načela #ostanidoma, lahko tudi obdarovanje opravite kar na daljavo. Naročite darilni paket na spletni strani SelectBox in razveselite vaše najdražje na dan njihovega jubileja. Gurmanske večerje v najboljših restavracijah, raznovrstne masaže in nege od blizu in daleč, podaljšani vikendi v hotelih s petimi zvezdicami ter adrenalinska doživetja, ki vključujejo hitrost, vodo ali golo preživetje. Vse to in še več lahko podarite z darilnimi paketi SelectBox, s katerimi bodo lahko izbirali poljubna doživetja takrat, ko se bo situacija izboljšala, ker zagotovo se enkrat bo.

Zdi se, da se danes celotno dogajanje vrti okoli umiritve situacije, v kateri smo se znašli. In nič čudnega, da so ljudje, ki v teh dneh praznujejo, v sebi malce zaskrbljeni ali se bo kdo spomnil tudi na njihov rojstni dan ali obletnico. Vsi vemo, da na svoje najdražje ne pozabimo, pa naj se zgodi karkoli. Pokažite jim to s preprostim dejanjem, ki vam ne bo vzel več kot nekaj minut, njim pa bo neopisljivo polepšal njihov dan in dan kasneje, ko bodo darilni paket koristili. Tako jim boste polepšali kar dva dni naenkrat.

Po navdih v najboljše restavracije

Veliko ljudi trenutno najbolj pogreša druženje v restavracijah, ob gurmanskem kulinaričnem razvajanju. Morda bo to prva destinacija, kamor se bodo namenili posamezniki, da obeležijo svoj minuli praznik. Zakaj jim ne bi obiska prestižne restavracije z darilnim paketom SelecBox podarili kar vi? Svoj užitek bodo največji gurmani doživeli v Restavraciji JB, ki je uvrščena med 100 najboljših restavracij na svetu. Tukaj jih bo svetovno priznan kuharski chef Janez Bratovž očaral z naravnimi, prvinskimi okusi, ki temeljijo na razmerju med štirimi osnovnimi elementi ogenj, voda, zrak in zemlja. Le-to daje jedem harmonično razkošnost, ki jih s svojo domiselnostjo ter kreativnostjo ne bo pustila ravnodušne. Če so vaši dragi slavljenci pristaši tradicionalne slovenske kuhinje, bo restavracija Vila Podvin pravi naslov zanje. Visoka pričakovanja obiskovalcev bodo zadovoljile jedi priznanega kuharskega mojstra Uroša Podvina, ki se po sestavine vrača na domači vrt ter lokalne kmetije. Ker se po navdih vrača v svoje otroštvo, bi okusi težko bili še bolj domači in zagotovo bodo pri obiskovalcih v vsakem grižljaju obudili občutja prijetne nostalgije. Jedi na krožniku bodo nadgrajene s filozofijo francoske in mediteranske kuhinje ter pripravljene na sodoben in zdrav način.

Povsem nepozabno doživetje pa bodo vaši najdražji slavljenci deležni v eni izmed petih najboljših gostiln v Sloveniji, v Gostilni Krištof, v prijetni vasici ob Kranju. Njihove kulinarične kreacije so plod receptov tradicionalne slovenske kuhinje ter svetovnih gastronomskih trendov. Okusili bodo moderne jedi, pričarane iz lokalnih sestavin. Med 3 ali 4-hodnim menijem bodo kulinarične okuse dopolnjeval izbor visoko kvalitetnih vin, pri čemer dajejo velik poudarek na ekološko pridelanih vrstah vin. Ambient Gostilne Krištof je izredno prijeten in primeren za nepozabna z družino, prijatelji ali sodelavci.

Najboljši način za odpravljanje stresa

Situacija, v kateri se je znašel naš svet, je lahko za marsikoga zelo stresna zato bi marsikomu ustrezal kakšen sprostitveni tretma, masaža ali kakšna urica v savnah ali jacuzziju. Vse to pride tudi na vrsto, seveda ob izboljšanih razmerah, v katere verjamemo da bodo. Pomislite, kako se bo takšnega darilnega paketa SelectBox razveselil šele vaš družinski član ali prijatelj, ko bo vedel, da mislite nanj in ste se postavili v njegovo kožo. Kaj pravite na široko ponudbo, ki jo nudijo v Wellnessu Sanai, kjer si bodo lahko najzahtevnejši uživači privoščili edinstveno masažo z vročimi kamni, čokolado, jogurtom, izbira pa se tukaj niti ne konča. Wellness Sanai je kraj, kjer bodo svoje zadovoljstvo našli ljubitelji masažnih tehnik z Vzhoda, saj bodo imeli možnost doživeti enkratno izkušnjo tajske masaže, pri kateri bodo na njihovo željo, uporabili tudi aromatična olja ali topla zelišča z olji. Če bo slavljenec s seboj vzel tudi svojo boljšo polovico, pa jima bodo pripravili VIP sobo, kjer bosta imela na razpolago turško savno s kromoterapijo, solni piling, sproščanje v masažni kadi, prav tako pa je tudi tukaj vključena masaža po izbiri.

Če želite slavljenca obdariti z masažo, kjer bodo strokovnjaki uporabljali samo danosti in zaklade okoliških krajev, mu priporočite obisk Alpskega wellness resorta Špik. V objemu neokrnjene narave, bo deležen solnega pilinga z zelišči, obloge z zeleno glino, hkrati pa še masaže telesa s toplimi mošnjički martuljških zelišč, čemur pravijo nega Šipkovih zelišč. Masaža Kneipp, kjer uporabljajo hladne avtohtone kamne v kombinaciji s toplimi vulkanskimi kamni, bo nedvomno pregnala ves nakopičen stres, moč zelišč in toplih olj pa bodo lahko preizkusili v masaži globoke sprostitve, masaži z martuljškimi zelišči, pri negi telesa ter masaži s toplim oljem alpskega cvetja. Včasih za popolno sprostitev potrebujemo samo kakšno urico prijetnega ambienta, odišavljenega z skrbno izbranimi aromami ter nekaj tehnik izpod rok strokovnjakov, ki prav dobro vedo, kako sprostiti napete mišice ter umiriti misli. Če želite dragemu slavljencu ali slavljenki omogočiti tretma akupresure, ajurvedske, berberske ali tajske masaže, mu podarite darilni paket SelectBox, v katerem bo lahko obiskal Terme Dobrna. Z napredno tehnologijo mu bodo omogočili tudi oblikovanje telesa ter pomlajevanje obraza, vratu ter dekolteja, povrh vsega pa bo lahko izbiral še med številnimi pilingi, oblogami, depilacijami, negami rok, klasično in medicinsko pedikuro, svoje doživetje pa zaključil z obiskom frizerskega salona.

Darilo na kvadrat

Če smo prej omenili, da lahko slavljencu polepšate kar dva dneva naenkrat, vam na tem mestu povemo še nekaj boljšega – podarite mu lahko podaljšan vikend na morju, v gorah oz. na idiličnih krajih po Sloveniji, ki mu bo po vseh teh časih, ko bo situacija urejena, še kako prav prišel. Tako se dolžina užitkov naenkrat znatno podaljša, slavljencu pa s tem sporočate, kako zelo pomembno se vam zdi, da za dan ali dva popolnoma odklopi od vsakodnevnih skrbi. Ortenia je idilično apartmajsko naselje, ki se nahaja ob robu gozda nad vasjo Podčetrtek. Slavljenec se bo lahko v dvoje prepustil dobrotam okoliških kmetij, ki bodo vsako jutro skrbno pripravljene v ročni pleteni košari. V kompleksu je Spa center Ortenia, kjer mu bodo na voljo infra ali finska savna ter raznovrstne masaže (sprostitvena, protibolečinska, refleksna, z zlatim oljem in še več). Samo nekaj minut bo potreboval, da peš pride do Termalnega centra Olimia, kjer bo lahko trenutke sprostitve povzdignil še na višji nivo. Nešteto različnih aktivnosti pa mu bo v toplejših mesecih na voljo tudi v neposredni okolici apartmajev, saj mu bo na voljo izposoja koles, igranje golfa in neomejeno število pohodov po bližnjih krajih. Najvišjo kvaliteto bivanja mu boste podarili v darilnem paketu SelectBox, kjer si bo lahko privoščil bivanje v edinem hotelu s petimi zvezdicami v Prekmurju– v Hotelu Livada Prestige v Moravskih Toplicah. Golf, wellness, med, bučno olje in zelišča panonskih travnikov so besede, ki povzemajo doživetje, ki ga bo deležen na prekmurskih ravnicah. V sobi bo imel kad s črno termalno vodo, s pogledom skozi okno pa se bo lahko izgubil med neskončnimi livadami. Osebje hotela bo poskrbelo za nepozabno bivalno izkušnjo, njihovi kuharji pa za gurmansko in mu dnevno postregli s pravimi prekmurskimi dobrotami.

Če je vaš slavljenec bolj navdušeni nad lepotami gorskega sveta, bo bivanje v Bohinj ECO Hotelu pravo darilo. Hotel ima sloves odlične kuhinje in možnosti različnih dejavnosti, zaradi katerih obiskovalcem nikoli ni dolgčas. Hotel ima svoj aquapark in wellnes, ki je s hotelom povezan kar preko podzemnega hodnika. V njihovem wellnessu se nahaja bogata ponudba tako masaž, savn, jacuzzijev ter drugih tretmajev, na svoj račun pa znotraj njihovega kompleksa pridejo tudi ljubitelji kinodvoran ter bowlinga. Bohinj ECO Hotel je kraj, kjer bodo ekstazo sprostitve našli tudi najzahtevnejši obiskovalci ter si popolnoma napolnili baterije po trenutnih napornih tednih.

Darilo, da se ti dobesedno zvrti od užitka

Kljub temu da slavljenci letošnjega jubileja na svoj dan ne bodo mogli preživeti tako, kot bi si morda želeli, to sploh ni ovira, da ne bi za letošnji rojstni dan prejeli najboljšega darila do sedaj in s tem popolnoma pozabili na ostale nevšečnosti. Vsakemu adrenalinskemu navdušencu boste nasmešek na obrazu narisali z doživetjem, kjer bo lahko drvel po pravi pisti, s čisto pravim Ferrarijem. Lahko bo izbiral med različnimi modeli Ferrarijev, se nato v spremstvu profesionalnih voznikov naučil vsega, kar mora upoštevati pri vožnji, potem pa se podal na najbolj nepozabno vožnjo svojega življenja.

Če rojstni dan praznuje oseba, ki je ni strah hitrih rečnih brzic, bo rafting nad Bovško dolino adrenalinsko darilo, ki ga zaradi vseh ovir, ki ga bodo čakale na vodni gladini, ne bo pozabil. Pot je dolga približno 10 kilometrov ter se začne pri čudovitem slapu Boka in konča pri vasici Trnovo ob Soči. Doživetje bo prepleteno z ležernim plutjem po kristalno čisti Soči, kot tudi z adrenalinskimi bitkami z vodnimi brzicami. Organizatorji raftinga obljubljajo doživetje, kjer bodo obiskovalci odšli zadihani, premočeni, mogoče malo utrujeni, a gotovo osvežujoče zadovolj(e)ni. Ste se v teh dneh bolj pogosto zavedali vsakdanjih dobrin, ki smo jih deležni v vsakodnevnem življenju? Kljub temu da imamo kljub omejenim razmeram še vedno široko izbiro izdelkov, ste verjetno pri njihovi uporabi bolj pazljivi in varčni. Ravno zaradi tega bi bilo doživetje Preživetja v naravi darilo, ki bi slavljenca še bolj povezalo z naravo in ga naučilo, kako poskrbeti za naravne človeške potrebe. Z dnevom preživetja v naravi, se bo slavljenec lahko odklopili od vsakodnevnega stresa in spoznal marsikatero zanimivo tehniko in zvijačo, kako lažje preživeti v in z naravo. Preživetje v naravi je bogato darilo s še bolj bogato izkušnjo.

Vemo, da želite za svoje najbližje le najboljše in da si vsako leto znova želite, da bo njihov rojstni dan boljši od lanskega. Tudi letos vam lahko uspe! Tudi letos jih lahko obdarite na način, kakršnega ne bodo pričakovali niti v sanjah! Obdarovanje je varno za vas, kot za vašega slavljenca, zadovoljstvo pa obojestransko. Ne odlašajte in podarite tisto, za kar veste, da jim bo na obraz zarisalo širok nasmeh zdaj in tudi kasneje, ko bodo darilo izkoristili ,ter jim dalo vedeti, da boste vedno in na vsak način našli pot, da jih obdarujete tako, kot si zaslužijo.



Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več