18.03.2019 20:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Sedem novih evropskih serij na Pickboxu, ki si jih je vredno ogledati

So vznemirljive, napete, zanimive, nove in iz Evrope. Sedem evropskih serij, ki si jih lahko ogledate na Pickboxu, vas lahko prijetno preseneti! Super je, da ima Pickbox podnapise. Zato, če ne znate špansko, rusko ali norveško, to ne bo težava.

7. Druga plat nogometa (Todo por el juego)

Država: Španija

Druga plat nogometa (Todo Por el Juego) je serija po resničnih dogodkih in temelji na zelo zanimivi knjigi El fútbol no es asi (Nogomet ni takšen), ki jo je leta 2014 napisal predsednik španske La Lige, Javier Tebas. V njej opisuje vse, kar se dogaja znotraj nogometa, ali z drugimi besedami, opisana je temna plat nogometa.

6. Rdeča kraljica (Krasnaya koroleva)

Država: Rusija

Biografska serija Rdeča kraljica (Krasnaya Koroleva) je zgodba o dekletu Regini Zbarskaji, ki jo igra Ksenija Lukjančikova. Zgodba, posneta v Rusiji, Ukrajini in Belorusiji, govori o eni najbolj znanih in najskrivnostnejših sovjetskih manekenk in o njenem vznemirljivem življenju, o katerem krožijo različne teorije, od tega, da je bila povezana s KGB, in vse do nepojasnjenih okoliščin njene smrti.

5. Vem, kdo si (Se quien eres)

Država: Španija

Ugledni odvetnik Juan Elias se zbudi po prometni nesreči in ima amnezijo zaradi poškodb. Kmalu odkrije, da je osumljen v preiskavi izginotja svoje nečakinje in obenem študentke, ki predava na fakulteti, Ane Saure. Preiskava izginotja vodi do spora dveh mogočnih družin, na plan pa pridejo tudi številne skrivnosti iz preteklosti, za katere so vsi mislili, da so pozabljene. Neverjetno napeto in temačno, z vrsto nepričakovanih preobratov!

4. Krvno sorodstvo (Next of Kin)

Država: Velika Britanija

Napeta britanska serija proučuje številne žgoče teme današnjega časa, kot so terorizem, vloga islama v Evropi in spremenjene družinske vrednote. Zaplet se začne tako, da isti dan, ko se zgodi teroristični napad v Londonu, zdravnica Mona Harcourt izve, da so njenega brata Kareema ugrabili na poti v Veliko Britanijo iz humanitarne klinike v Lahoreju, kjer je delal. Groza, ki jo preživlja Mona z družino, se še poveča, ko se vključi policijska protiteroristična enota, ki jo zanima Kareemov sin Danny, ki ga že šest tednov ni videl nihče na fakulteti. Mona se odloči najti Dannyja pred policijo.

3. Resnica (La verdad)

Država: Španija

Polna spletk, temna in napeta španska serija se vrti okrog vnukinja enega najpomembnejših bankirjev v Španiji, Paule Garcíe, ki je izginila pred devetimi leti. Stara 17 let se nenadoma vrne iz spolnega suženjstva. Pripravljena je govoriti samo s policistom Marcosom Eguíom, ki preiskuje primer. Njena družina se privaja na njeno vrnitev, novinar Lalo Ruiz pa vztraja, da dekle ni to, za kar se izdaja. Policija pri preiskavi nima uspeha, Paula zaradi travm ni v pomoč. Njena vrnitev se izkaže za večjo skrivnost kot njeno izginotje.

2. Sivo območje (Greyzone)

Država: Švedska/Danska

Sivo območje je serija iz novega vala danskih dramskih serij, ki so se prebile iz okvirjev skandinavskega noirja in ga nadgradile. Od žanra, po katerem je znana Skandinavija, Sivo območje seveda ohrani temačno vzdušje, napeto zgodbo in večplastne junake, toda tej mešanici doda še napeti triler, zaradi katerega te skandinavske poslastice ne boste mogli nehati gledati.

1. Agatha Christie: Umori po abecedi (Agatha Christie: The ABC Murders)

Država: Velika Britanija

Najnovejša serija o Poirotu, ki ga igra fenomenalni John Malkovich! Piše se leto 1933, ko se morilec s pomočjo železniške mreže klati po Britaniji. Metodičen je in na kraju zločina pusti svoj znak. Poirot, ki se je znašel v nemilost Scotland Yarda, se zaplete s spopad s krutim tekmecem ter s tem na kocko postavi svojo avtoriteto in integriteto.

Preizkusite Pickbox, prvi mesec brezplačno!

Pickbox prinaša najboljše iz hollywoodske in evropske produkcije sveta serij in filmov. Gre za spletno storitev videa na zahtevo, ki je na voljo tudi prek izbranih ponudnikov televizijskih in spletnih storitev na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini ter Črni Gori.

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404