Računalništvo, telefonija
25.04.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Serija G za največje ljubitelje iger

.. Ljubitelji računalniških iger potrebujejo zanesljive računalnike, pri katerih vsaka komponenta nosi del bremena in mora biti zaradi velikih obremenitev vrhunska. Le tako bodo igre tekle gladko in bo igranje v užitek ..
Dell G3
Dell G3

Da računalniške igre potekajo gladko, moramo imeti predvsem dovolj zmogljiv računalnik. Ni namreč hujšega kot to, da računalniku med igro zmanjkuje sistemskega pomnilnika ali ima celo prešibko grafično kartico.

Serija G računalnikov, podjetja Dell ima zagotovo vse, kar pravi igričarji potrebujejo in kar si tudi zaslužijo. V igrah bodo lahko uživali dolge ure, ne da bi pri tem naleteli na težave, kot je na primer pregrevanje računalnika. Računalniki serije G so opremljeni z močjo in pripravljeni na avanturo.

Računalniki za ljubitelje iger Dell so zasnovani tako, da upoštevajo specifične in zahtevne potrebe ljubiteljev iger. Od najnovejših procesorjev do zmogljivih grafičnih kartic in ostalih komponent – vsaka zase naredi izkušnjo resnično in bolj intenzivno.

DELL G3

Računalnik poganja šestjedrni procesor i7, kar 16 gigabajtov sistemskega pomnilnika (RAM) in grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 gigabajtov). Odlikuje ga tudi 17,3-palčni oziroma 43,9-centimetrski zaslon s tehnologijo IPS. Lahko si sicer omislite tudi manjši, 15,6 inčni oziroma 39,6-centimetrski zaslon. Odličen zaslon mu zagotavlja gladko in poglobljeno igralno izkušnjo ter jasne podrobnosti. Pozabite na bleščanje in na to, da pod kotom ne bi videli slike, ki jo zaslon prikazuje. Pri Dellu so mislili na vse, zato si lahko obetate res vrhunsko izkušnjo. Spredaj nameščena zvočnika sta podprta s tehnologijo Waves MaxxAudio Pro in nudita vrhunsko avdio izkušnjo. Računalnik je opremljen tudi s priključkom HDMI 2.0, ki omogoča ločljivost 4K. Povezava Thunderbolt 3 zagotavlja hiter prenos datotek in povezavo zaslona 5K ali celo dveh 4K zaslonov.

Poleg odličnih tehničnih lastnost je računalnik z debelino 25 milimetrov izredno eleganten in tanek, kar je kot nalašč za prenašanje naokrog, da se boste lahko ob igrah zabavali kjerkoli.

DELL G5

Dell G5 je še en izreden kos računalniške opreme in ima nekoliko manjši, 15-palčni oziroma za lažjo predstavo 38,1-centimetrski zaslon. Intelov procesor 8. generacije s šestimi jedri in vgrajena grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 1060 nakazujeta, da s tem računalnikom ni šale. Zaslon IPS z ločljivostjo FHD vas ne bo razočaral, saj bo slika jasna in barve izredno čiste. Če temu dodate vrhunski zvok Waves MaxxAudio Pro in priključek HDMI 2.0, preko katerega lahko računalnik povežete z zunanjim 4K zaslonom, veste, da je na pragu neverjetna igričarska izkušnja. Napredni hladilni sistem bo poskrbel, da bo računalnik kos tudi največjim obremenitvam, ob tem pa bo ostal presenetljivo tiho. Pa še ena zanimiva in nadvse uporabna komponenta – baterija, ki si s super hitrim polnjenjem lahko v 15 minutah opomore za kar 25 odstotkov in zagotavlja, da ne bo noben trenutek ostal neizkoriščen.

DELL G7

Najnovejši Dell G7 s tankim in elegantnim dizajnom, procesorjem Intel Core i9, zmogljivo grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 2070 in zaslonom z izredno ozkim okvirjem je nekaj najboljšega, kar si lahko igričarji privoščite. 17,3-palčni oziroma 43,9-centimetrski zaslon z že omenjenimi ozkimi robovi bo poskrbel, da se od njega ne boste mogli »odlepiti«. Vgrajeni dvojni zvočniki in Nahimic Sound Center bodo poskrbeli, da boste uživali tudi ob vrhunskem zvoku. Še večje obremenitve in še tišji sistem temu igralnemu stroju zagotavlja možnost SSD plus MN.2 NVMe PCIe. Nova generacija nudi še boljšo brezžično povezljivost z opcijskimi 2×2 Wi-Fi antenami. Povezava Thunderbolt 3 zagotavlja hiter prenos datotek in povezavo zaslona 5K ali celo dveh 4K.

Za serijo G so pri Dellu ustvarili inovativno programsko opremo, posebej zasnovano za izboljšanje igralne izkušnje, za nastavitev iger in sistema ter reševanje težav. Zdaj imate nadzor nad strojnim in programskim okoljem, da lahko prilagodite strojno opremo za vsako igro posebej.

Več najdete na https://www.avtera.si/ (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več