Računalništvo, telefonija
22.05.2020 10:00

Deli z drugimi:

Share

Si Splet vzpostavil podporo za ESETove protivirusne rešitve za operacijske sisteme Linux

Podjetje Si Splet je vzpostavilo tehnično podporo za zbirko varnostnih rešitev ESET Endpoint Antivirus for Linux, ki jo je ta vodilni evropski proizvajalec ponudil marca letos.
Si Splet vzpostavil podporo za ESETove protivirusne rešitve za operacijske sisteme Linux
Si Splet vzpostavil podporo za ESETove protivirusne rešitve za operacijske sisteme Linux

Rešitev Endpoint Antivirus for Linux zaokroža ESET-ov širok portfelj varnostnih rešitev, ki so na voljo za računalnike z operacijskimi sistemi Windows in MacOS. Prek lokalne podpore so slovenske organizacije pridobile najvišjo raven storitev, potrebnih za zaščito poslovnih računalnikov, ne glede na operacijski sistem. ESET Endpoint Antivirus for Linux ponuja napredno zaščito pred varnostnimi tveganji, ki grozijo vsem računalnikom po organizacijah. Rešitev vključuje tehnologijo ESET LiveGrid®, s katero zagotavlja hitro in natančno zaščito pred grožnjami, ob minimalnem vplivu na delovanje sistema. S tem sprošča sistemske vire za delovanje vitalnih opravil ter tako ohranja računalniške zmogljivosti za neprekinjeno delo in poslovanje.

………………………………………………………………………………………………………….

Več informacij o ESET Endpoint Antivirus for Linux dobite tukaj:

………………………………………………………………………………………………………….

»Varnostne rešitve ESET Endpoint Antivirus for Linux so zagotovo privlačna rešitev za uporabnike, kjer se zahteva najvišja stopnja varnosti in zmogljivosti aplikacij, na primer v finančnih ustanovah, pri ponudnikih pravnih storitev, na proizvodnih linijah in v razvojnih oddelkih,« je povedala Petra Veber, direktorica operacij v podjetju Si Splet. »S tehnično podporo v slovenskem jeziku uporabniki pridobijo kakovostne podporne storitve, ki jim omogočajo doseganje kar največje varnosti računalnikov z operacijskim sistemom Linux ter istočasno izjemno dobro uporabniško izkušnjo.«

ESET Endpoint Antivirus for Linux je usklajen z visokimi standardi zaščite, zahtevanih za poslovna omrežja. Ponuja enake vrhunske zmožnosti kot ESET-ove poslovne varnostne rešitve za ostale operacijske sisteme. Pri tem velja izpostaviti zmožnosti, kot so zaščita v realnem času, učinkovitejše pregledovanje ter povečana stabilnost delovanja operacijskega sistema.

Rešitev je popolnoma združljiva s sistemom za osrednje upravljanje varnosti računalniškega omrežja ESET Security Management Center ter z oblačno upravljavsko storitvijo ESET Cloud Administrator. Omenjeni upravljavski rešitvi omogočata takojšnjo namestitev na računalnike v poslovnem omrežju ter enostavno upravljanje zaščite v računalnikih. Organizacije na tak način pridobijo osrednje upravljanje računalniške varnosti, ne glede na to, kakšen operacijski sistem je nameščen na posameznem računalniku, ki se nahaja v poslovnem omrežju.

V nekaterih organizacijah je uporaba zaščitne programske opreme obvezna, zato je še toliko bolj pomembno, da imajo na voljo enako zaščitno rešitev za vse operacijske sisteme. Sedanji uporabniki varnostnih rešitev ESET Endpoint Antivirus lahko brezplačno prenesejo svoje licence na Linux računalnike, tudi če prej niso nikoli uporabljali različice ESET Endpoint Antivirus for Linux.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več