Računalništvo, telefonija
30.09.2020 15:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Si strasten gamer? Ne zamudi te priložnosti za dodaten zaslužek!

E-športniki in gamerji, ki obožujete kakovostno in atraktivno opremo – podprite slovensko Start Up idejo in zaslužite!
Miza HideX združuje vse, kar se od profesionalne gamerske mize pričakuje.
Miza HideX združuje vse, kar se od profesionalne gamerske mize pričakuje.

Vsak strasten gamer poleg ostale opreme, potrebuje tudi kvaliteten temelj. Kot temel seveda mislimo na vašo mizo, saj je le ta pomemben steber vaše gamerske kariere, mar ne?

Predstavljamo vam mizo HideX, ki združuje vse, kar se od profesionalne gamerske mize pričakuje
Moderna in kvalitetna lesena miza brezkompromisno rešuje problem urejanja kablov in skrivanja naprav. Miza je izdelana iz kakovostnega polnega lesa hrasta ali oreha in je na voljo v treh dolžinah, izbira pa je popolno prepuščena kupcu. S skrbno skritimi kabli pridobimo večjo delovno površino in minimalisticen izgled lesenega pohištva.

Vse naprave, ki bodo ostale skrite v mizi, enostavno priklopimo z enim samim kablom. Vgrajena varovalka pa vašo težko prisluženo strojno opremo ščiti pred visokim tokom. V nogi, ki jo priklopimo v vtičnico se nahaja UPS (brezprekinitveno napajanje) Eaton Ellipse ECO 650, ki v primeru izpada napetosti začasno napaja PC in druge naprave.

Miza, ki je pravi stroj
Noge Mize HideX so namenjene vgrajevanju PC-ja in so pripravljene za enostavno montažo vodnega hlajenja, matične plošče ter grafičnih kartic in vsebujejo skrito integrirano ventilacijo. Zaradi omejenega prostora v nogi sicer potrebujemo AOI (All In One) vodno hlajenje za CPU, po želji pa lahko hladimo tudi GPU in druge komponente s custom loop hlajenjem.

Sami mizi je dodan tudi steklen pokrov noge, ki ima sinergijo z danes popularnimi RGB lučkami, ki še posebej izpostavijo hladilno tekočino v ceveh. Na steklo je možno odtisniti tudi vašo personalizirano besedilo ali logo vaše ekipe, kar bo samo še bolj popestrilo vašo gamersko izkušno. Po želji vam v mizo brezplačno vgradijo tudi vaš računalnik in poskrbijo za elegantno urejene kable.

Ergonomija, ki poskrbi za vzdržjivost igralcev
Ko govorimo o ergonomiji mize, je ta ena izmed najbolj pomembnih faktorjev predvsem za zdravje igralcev, ki v sedečem položaju preživijo večino svojega časa. Mizna plošča je ukrivljena in s tem nudi več podpore za desno (ali levo) roko, kar vam ne bo omejevalo hitrih gibov. Z omenjeno podporo si igralci lahko preprečite oz. omejite večino zdravstvenih težav povezanih z dolgotrajnim sedenjem. Sama miza nudi več prostora za obe roki, ter vam tako omogoča še večjo svobodo gibanja, medtem ko za noge skrbi oblazinjen počivalnik.

Zaslužite tudi takrat, ko ne igrate
Pozor! V kolikor vas zanima dodaten vir zaslužka, vam sedaj proizvajalec mize HideX nudi edinstveno priložnost. Sodelujete v affiliate programu in si s testiranjem in posredovanjem informacij o gamerski mizi HideX zagotovite nekaj % zaslužek od vsake prodane mize.

Če se že tako ali tako gibljete v gamerskih krogih, zakaj si ne bi še brez večjih naporov dodatno napolnili vašo denarnico.

Podjetje zagotavlja tudi, da lahko po 30 dneh uporabnik mizo vrne ali pa naroči novo, pri tem pa upoštevajo tudi njegove predloge za izboljšavo.

Pri HideX so se odločili, da najbolj drzne influencerje med gamerji tudi dodatno sponzorirajo. Za več informacij in pogovor z ustvarjalci mize, izpolnite prijavni obrazec na https://hidex-desk.com/sponsorship.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več