14.07.2020 17:52

Skiroji Xiaomi M365 se poslavljajo

Priljubljenih skirojev M365 ne bodo več proizvajali.
Skiroji Xiaomi M365 se poslavljajo

4 leta za tem ko so se prvič predstavili na trgu, se skiroji, ki jih praktično videvate na dnevni ravni povsod, poslavljajo. Proizvodnjo skirojev Xiaomi M365 in prav tako tudi modela Pro, zaključujejo z letošnjim poletjem. Od takrat naprej se jih ne bo dalo več dobiti.

Zadnja različica skiroja pa je XIaomi Mi Essential Lite v črni barvi in jo prepoznate po rumenih odsevnikih na kolesih namesto rdečih. Omejeni so na hitrost 20km/h in dosežejo 20km z enim samim polnjenjem, ki ne traja več kot nekaj ur. Imajo tudi LED zaslon, tako kot model Pro, ki prikazuje vse ključne informacije. Skiro lahko povežete preko Bluetooth-a z vašim mobilnim telefonom in ga dodatno nastavljate ter spremljate parametre baterije, hitrosti in prevoženih kilometrov.

Najcenejši Xiaomi električni skiro na trgu!

Številni skuterji Xiaomi so prejeli nekaj prestižnih oblikovalskih nagrad, kot sta nagrada Red Dot za “najboljšega med najboljšimi” in nagrada IF Design 2017 za nagrado Xiaomi Mi Electric Scooter. Novi model ima enak, že nagrajeni dizajn, ki vas bo ponovno prepričal.

Izkorisite torej priložnost in si kupite zadnje modele iz zaloge že danes!

Uvoznik in distributer skirojev Xiaomi Mi M365: Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana

Veleprodaja: b2b.elkotex.si

Našli pa jih boste tudi v vseh bolje založenih spletnih trgovinah z elektroniko kot tudi maloprodajah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00