Računalništvo, telefonija
19.05.2020 10:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slušalke HyperX Cloud Stinger – idealno razmerje med ceno in kvaliteto

Pri igranju iger so slušalke eden izmed elementov, ki je nujen za prvovrstno doživetje igričarske izkušnje. A pomembno je tudi, da so udobne, in da tudi po več urah igranja glava ostane spočita.
Slušalke HyperX Cloud Stinger ™
Slušalke HyperX Cloud Stinger ™

Če torej iščete kakovostne slušalke, ki nudijo visoko stopnjo udobja in vseeno ne bodo pretežke za vaš žep, potem so Slušalke KINGSTON HyperX Cloud Stinger ™ prava izbira.

Slušalke KINGSTON HyperX Cloud Stinger ™ so idealne za streamerje in gamerje, ki iščejo cenovno ugodne in kakovostne slušalke. Z le 275 grami jih na ušesih praktično ne boste čutili, ušesne blazinice pa so prilagodljive in vrtljive pod kotom 90 stopinj.

Naj bo večurno igranje iger v prvi vrsti udobno

Ušesne blazinice Cloud Stinger so izdelane iz spominske pene Hyperm, kar omogoča odlično udobje med maratonskimi igrami – tudi ko jih nosite čez očala! Vzdržljivost in stabilnost jim nudi nastavljiva jeklena konstrukcija. Na spodnjem delu desne slušalke boste lahko nastavljali glasnost, kar se v praksi izkaže kot zelo priročna rešitev. Za uporabniško izkušnjo je vsaj tako priročna tudi nastavitev za utišanje na mikrofonu.

Če vas skrbi, da ne bodo združljive z vašo napravo, so skrbi odveč, saj so združljive tako z namiznimi kot s prenosnimi računalniki, napravami PlayStation 4, Xbox One in Wii.

Glavne značilnosti slušalk HyperX Cloud Stinger ™:

  • Ultralahke z 90-stopinjsko rotacijo ušesnih blazinic,
  • 50mm dinamični gonilnik za zvočno natančnost in popolno avdio doživetje,
  • ušesne blazinice Cloud Stinger iz spominske pene HyperX za vrhunsko udobje,
  • nastavljiva jeklena konstrukcija za vzdržljivost in stabilnost,
  • priročna nastavitev glasnosti na spodnjem delu desne slušalke,
  • priročna nastavitev za utišanje na mikrofonu,
  • združljive z namiznimi računalniki, prenosniki, PS4, Xbox One, Wii.

Za ogled in nakup artikla v spletni trgovini Links klikni TUKAJ.

Najboljša pot do nove računalniške opreme

Omenjene slušalke lahko kupite v neposredni bližini tržnice, na najbolj frekventni ulici v BTC City Ljubljana, kjer se nahaja specializirana trgovina za računalništvo – LINKS. Specializirana računalniška prodajalna je najboljša in najcenejša pot tudi do nove računalniške opreme. Razprostira se na 600 kvadratnih metrih površine, v njej pa ponujajo odlično izbiro artiklov vseh kategorij izdelkov sodobne računalniške tehnologije – stacionarne računalnike, prenosnike, računalniško periferijo (miške, tipkovnice, slušalke, zvočnike …), računalniške komponente, mrežno opremo, igralne konzole in igre, pametne telefone, tablične računalnike, software, kable in adapterje, tiskalnike in še mnogo izdelkov najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev.

Kupujte na spletu

Oglejte si tudi njihovo spletno trgovino, kjer lahko opravite vaš nakup hitreje in ceneje. Nudijo pa še zelo zanimivo rešitev, ki je ne najdete kar v vsaki trgovini – ogledate si jo namreč lahko z virtualnim sprehodom v 360° pogledu. Webshop Links ima CERTIFIKAT ZANESLJIVE SPLETNE TRGOVINE z oznaki zaupanja CERTIFIED SHOP® in EMOTA.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več