Računalništvo, telefonija
20.04.2020 08:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony s popolnoma brezžičnimi slušalkami WF-XB700 in WH-CH710N

Sony z dvema brezžičnima slušalkama – WF-XB700 in WH-CH710N poskrbi za brezskrbno uporabo kjerkoli se nahajate.
Sony s popolnoma brezžičnimi slušalkami  WF-XB700 in WH-CH710N
Sony s popolnoma brezžičnimi slušalkami WF-XB700 in WH-CH710N

Izkusite udaren zvok s funkcijo EXTRA BASS ™ pri WF-XB700

Popolnoma brezžično delovanje in močan basovski zvok, ki ga ustvarja tehnologija EXTRA BASS™ v novih slušalkah WF-XB700, bo vaša ušesa napolnil z natančnimi in udarnimi ritmi za dodaten užitek ob poslušanju. Slušalke WF-XB700, ki za svoje delovanje ne potrebujejo kablov, ohranjajo jasnost vokalov za izjemno bogato in celovito zvočno izkušnjo.

Tehnologija BLUETOOTH® povsem odpravlja potrebo po kablih za lažjo uporabo, ergonomska oblika Ergonomic Tri-hold pa zagotavlja udobno prileganje.

S priročnim etuijem za polnjenje[1] lahko v glasbi uživate do 18 ur. Če se vam mudi, lahko z uporabo hitrega polnjenja le za 10 minut omogočite 60 minut predvajanja. Uporaba standarda IPX4 za odpornost na vodo[2] zagotavlja zaščito pred pljuski in znojem ter tako omogoča gibanje v ritmu glasbe tudi v dežju ali telovadnici.

Izklopite svet z WH-CH710N

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH710N ponujajo doživeto poslušanje brez motenj iz okolice. Tehnologija odpravljanja šumov z uporabo umetne inteligence (AINC) nenehno analizira zvočno kuliso in samodejno izbere najučinkovitejši način odpravljanja šumov glede na okolje, v katerem se uporabnik nahaja. Uporaba para mikrofonov za zajem zvoka s sprednje in zadnje strani slušalkam WH-CH710N omogoča zajeti več zvokov iz okolja kot kadarkoli prej.

Tehnologija NFC™ za brezžično povezavo med dvema bližnjima napravama uporabnikom omogoča pretok glasbe z enim samim dotikom, vgrajena Li-ion baterija pa zagotavlja do 35 ur poslušanja z enim polnjenjem. Se vam mudi? Deset minutna uporaba hitrega polnjenja zadošča za do 60 minutah poslušanja.

Prilagodljiv kovinski drsnik omogoča popolno nastavitev loka slušalk, ovalne mehke ušesne blazinice pa nežno objamejo vaša ušesa in zagotavljajo ure in ure udobne uporabe.

Cena in razpoložljivost

Slušalke WF-XB700 so na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 150 evrov v črni in modri barvi. Slušalke WH-CH710N pa v beli, modri in črni barvi, prav tako po priporočeni maloprodajni ceni 150 evrov.

[1] Etui omogoča eno dodatno polnjenje. Slušalke omogočajo do 9 ur uporabe in etui dodatnih 9, kar skupaj znaša 18 ur.

[2] Etui ni odporen na vodo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem POVEM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri POVEM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem POVEM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več