Računalništvo, telefonija
20.10.2020 12:41
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletni tečaj risanja: naj otroci izkoristijo čas, ko so doma

V času epidemije virusa Covid-19 se vse več dejavnosti, vključno z izobraževalnimi, seli na splet. To je nova realnost, ki jo moramo sprejeti in, če se le da, kljub vsem omejitvam, maksimalno izkoristiti ponujene možnosti. Kako naj se otroci še vedno ukvarjajo z različnimi interesnimi dejavnostmi? Prek spleta!
Tečaji za mlajše ustvarjalce in mladostnike kar prek spleta. Učinkovito, zabavno in varno.
Tečaji za mlajše ustvarjalce in mladostnike kar prek spleta. Učinkovito, zabavno in varno.

Aktualno dogajanje v zvezi s koronavirusom prinaša vrsto izzivov. Nekaterim smo težko kos, druge pa lahko s pomočjo digitalizacije izpeljemo brez večjih težav. Med slednjimi so spletna poučevanja, ki so na voljo tudi za otroke. Tečaji risanja v živo za skupine in posameznike so na voljo na spletni strani ilu.si.

Kot smo že omenili, bomo tokrat predstavili tečaje za mlajše ustvarjalce in mladostnike, vsekakor pa za začetnike v svetu risanja.


Abeceda risanja za prvi dve triadi osnovne šole

Če vaš otrok kaže veselje in talent za risanje, ne oklevajte. Abeceda risanja za otroke je namenjena osnovnošolcem, ki se bodo korak za korakom naučili narisati vse kar vidimo, čutimo in si lahko zamislimo v glavi. Tečaji potekajo v živo preko spleta z Zoom aplikacijo + FB Live + Youtube Live. Da pa ničesar ne boste zamudili, bodo posnetki na voljo tudi kasneje na spletni strani ilu.si in v zaprti Facebook skupini »Skrivnosti risanja za otroke«.


Tečaj je namenjen popolnim začetnikom, izvaja se enkrat tedensko po 45 minut. Lekcije so prilagojene letnim časom in dogajanju, ki ga otrok v tem času opaža. S tem dobi še dodatno motivacijo in komaj čaka na vsako uro druženja, pa čeprav je to le prek računalnika tablice ali telefona.


Več o tečaju, terminih in še kup drugih informacij najdete TUKAJ.


Skrivnosti risanja za tretjo triado osnovne šole

Tečaj Skrivnosti risanja za malo starejše lahko otroci in mladostniki obiskujejo individualno ali v skupini od 5 do 20 tečajnikov. Prav tako poteka v živo preko spleta z Zoom aplikacijo + FB Live + Youtube Live. Da pa ničesar ne boste zamudili, bodo posnetki na voljo tudi kasneje na spletni strani ilu.si in v zaprti FB skupini »Skrivnosti risanja za otroke«.


Tečaj traja 60 minut enkrat tedensko. Namenjen je otrokom začetnikom in tistim, ki že poznajo osnove risanja – starim med 9 in 18 let. Tečaj se izvaja že vrsto let in otroci so navdušeni nad zanimivimi in raznovrstnimi temami, ki jih učitelj vnese v učni proces in prilagajanjem na posameznikove sposobnosti in želje.


Več o tem, kaj vse otrok na tečaju osvoji, pa o natančnih terminih in cenah tečaja, najdete TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več