Računalništvo, telefonija
03.12.2018 08:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Svoj kopalniški radiator lahko oblikujete kar sami

Radiator je del skoraj vsakega doma. Zagotovo pa niste vedeli, da lahko svoj kopalniški radiator oblikujete sami - in to kar prek spleta.
Svoj kopalniški radiator lahko oblikujete kar na spletni strani.
Svoj kopalniški radiator lahko oblikujete kar na spletni strani.

Čeprav radiatorje v novogradnjah pogosto zamenjuje talno gretje, tudi tam v kopalnici pogosto najdemo kopalniški radiator, s katerim lahko kopalnico dogrejemo, na njem sušimo brisače in podobno.

Vsaka kopalnica zahteva glede na velikost prostora in namen prilagojen kopalniški radiator. Ali ste vedeli, da lahko svoj kopalniški radiator oblikujete kar sami? In to kar prek spleta. Vi namreč najbolje veste, zakaj ga boste potrebovali, in v podjetju Bial nudijo vrsto možnosti za uresničitev vaših želja. Pri opremljanju svoje kopalnice ste končno lahko inovativni, saj lahko kopalniški radiator preprosto izberete in nadgradite s pomočjo konfiguratorja na spletni strani. Bial dodatki smart, ki jih izberete s klikom na miško, vam pomagajo posušiti več brisač hkrati, nudijo več prostora za sveže brisače, na njih pa tudi lažje posušite športno opremo ali celo čevlje. A k temu se vrnemo kasneje.

Konfigurator za vaš kopalniški radiator

V konfiguratorju na spletni strani lahko izbiramo dimenzije za željen kopalniški radiator, barve, celo pri priklopu se lahko odločamo med stranskim in sredinskim. Ko imamo izbrano osnovo, lahko izbiramo še med vrsto dodatkov, ki nam olajšajo bivanje. Za konec izberemo še, ali bi kopalniški radiator radi priklopili na centralno ogrevanje, na elektriko ali bi radi imeli kombinacijo obojega.

Kopalniški radiator po vaši meri

Vrnimo se k nadvse zanimivim dodatkom, ki jih lahko namestimo na kopalniški radiator. Zagotovo ste se že kdaj spraševali, kje pustiti najljubšo revijo ali kam postaviti brisače, da bodo vedno pripravljene na uporabo. Svoj kopalniški radiator lahko zdaj oblikujete tako, da v kopalnici ustvarite prostor za ogrevanje brisač in hkrati ogrejete kopalnico z nezmanjšano močjo – ponavadi jo zmanjšamo s prekrivanjem radiatorja. Rešitev je posebna polička, ki jo lahko namestite na kopalniški radiator ali prilagojen obešalnik za brisače.

Zelo zanimivi so tudi nastavki za sušenje čevljev. Za lažjo predstavo – tisti, ki smučate, verjetno poznate grelce v obliki palic, na katere lahko nataknete smučarski čevelj. Podobne palice lahko namestimo na kopalniški radiator in nanje nataknemo čevlje. Kaj več pa si že težko želimo.

Osrednja točka je prav kopalniški radiator

Če se na novo vseljujete v stanovanje ali če le prenavljate kopalnico – vaša prva misel naj bo prav kopalniški radiator. Postavite ga na osrednje mesto, na skrivajte ga za vrata, le tako bo dobro opravljal svojo funkcijo, torej gretje. Danes radiatorji tudi izgledajo povsem drugače kot pred desetletji, zato vam ni treba skrbeti, da bi skazil ves prostor. Kopalniški radiator slovenskega proizvajalca Bial je lahko tudi povsem neodvisen od centralnega ogrevanja in ima vse potrebne funkcije regulacije: vklop in izklop, petstopenjsko regulacijo gretja in tipko za funkcijo dveurnega sušenja, ki vam utegne priti še kako prav. Zanimiva je tudi rešitev kombiniranega ogrevanja, pri katerem kopalniški radiator priključite na centralni sistem ogrevanja (sredinski priklop), v levo ali desno vertikalno cev pa vgradite električni grelec. Funkcija je zelo priročna v prehodnih obdobjih, ko bi želeli kopalnico dogreti ali posušiti brisače, pa centralnega ogrevanja še niste vključili.

Preberite še Električni radiator, ki je več kot to in Amazon bo poslovne prostore ogreval kar s pomočjo strežnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več