Računalništvo, telefonija
15.07.2020 17:45

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil novi strežnik NAS DS420+

Synology_DS420+
Synology_DS420+

Podjetje Synology Inc. je predstavilo novi strežnik NAS DS420+ s štirimi režami za vgradnjo diskov. Namenjen je domačim uporabnikom in manjšim podjetjem ter omogoča nemoteno skupno rabo datotek, pretakanje videoposnetkov in upravljanje fotografij.

»Naprave serije Plus se ponašajo z odličnimi zmogljivostmi,« je dejal Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje izdelkov v podjetju Synology. »DS420+ ima vgrajeni dve reži M.2 NVMe za predpomnilnik, ki omogoča izdatno povečanje hitrosti branja in zapisovanja ter IOPS za najpogosteje uporabljene podatke, posodobljeni procesor pa zagotavlja splošno povečanje računalniško intenzivnih zmogljivosti.«

Delo opravi brez težav

Nadgrajena naprava iz serije Plus omogoča hitrejše in učinkovitejše delo, saj omogoča do 143% hitrejšo odzivnost aplikacij1 in več kot 15% izboljšanje zmogljivosti2 pri računalniško intenzivnih opravilih. Dve reži M.2- v primeru, ko sta zasedeni – sta rezervirani za predpomnilnik, kar izboljša zmogljivost branja in zapisovanja podatkov tudi do 20-krat.

Varnostno kopiranje je enostavno

Synologyjeve rešitve za varnostno kopiranje so enostavne za nastavitev in brezhibno delujejo v ozadju. S tem uporabnikom sprostijo čas, ki je sicer rezerviran za ročne postopke varnostnega kopiranja. Načrtovanje, kdaj se bo izvajalo, prilagodljive možnosti izbire in varnostno kopiranje v več različicah omogočajo, da je obnavljanje datotek, če je to potrebno, preprosto.

Skupna raba kadarkoli in kjerkoli

Ne glede na to, ali prenašate datoteke prijateljem ali urejate posnetke z visoko ločljivostjo, lahko serija Plus brez težav sinhronizira medije v različnih digitalnih napravah in operacijskih sistemih. V nastavitvah lahko izberete, ali so datoteke na voljo izbranim uporabnikom ali pa splošni javnosti.

Dosegljivost

Naprava je v Sloveniji na voljo pri Synologyjevih partnerjih in pooblaščenih prodajalcih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika, podjetje Xenon forte d.o.o..

Procesor:

Dual-Core

Intel® Celeron® J4025

Sistemski spomin:

2 GB DDR4 – Nadgradljiv do 6 GB

Kapaciteta:

Do 64 TB

Reže za vgradnjo diskov: 4

Reže za predpomnilnik:

2 x M.2 NVMe 2280

Omrežni vmesnik:

2 x Gigabit RJ-45

Garancija: Do 5 let

  1. Podatek o odzivnosti aplikacije temelji na izboljšanju povprečnega odstotka DS420 + v primerjavi s predhodnikom, kot je testirano v laboratorijih Synology.
  2. Podatki za povečanje zmogljivosti temeljijo na povprečnem izboljšanju odstotka za enoto DS420+ glede na predhodnika, preizkušeno v laboratorijih Synology. Preskusni predmeti vključujejo indeksiranje datotek v programu Synology Drive in indeksiranje fotografij v Synology Momentsih.

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več