Računalništvo, telefonija
17.09.2020 11:50

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil zmogljiv strežnik NAS DS1621xs+

DS1621xs+
DS1621xs+

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS1621xs+, ki na novo opredeljuje pričakovanja glede zmogljivosti zapakirani v kompaktnem namiznem ohišju. DS1621xs+ prinaša kombinacijo štrijedrnega Xeon procesorja, vgrajenega 10GbE mrežnega vmesnika in ECC spomina in tako dviguje letvico v ponudbi naprav za hrambo in upravljanje s podatki.

Izredno hiter in izjemno zanesljiv mikro strežnik

DS1621xs+ je opremljen z zmogljivim procesorjem Xeon, ki ga običajno najdemo v napravah, povezanih s podatkovnimi centri, tu pa je zapakiran v zaboj z volumnom 11,5 litra. Hitrost več kot 3,1 GB sekvenčnega branja podatkov in 1,8 GB zapisovanja pomeni, da se lahko lotite večjih količin podatkov in upravljate z več uporabniki hitreje kot prej. Za največjo zanesljivost smo ga povezali s ECC pomnilnikom. Skupaj z datotečnim sistemom Btrfs in izborom možnosti varnostnega kopiranja podatkov pa ste lahko prepričani, da so vaši podatki v varnih rokah.

Majhen, a dovolj velik

Šest rež za vgradnjo 3,5-palčnih diskov omogoča skupno kapaciteto 96 TB prostora za hrambo podatkov. Če pa vam to ni dovolj, ga lahko, z dvema dodatnima razširitvenima enotama DX517, nadgradite z dodatnimi desetimi diski na 256 TB. DS1621xs+ je tudi opremljen z dvema režama M.2 2280 za super hiter predpomnilnik NVMe. Dostop do podatkov v shrambi lahko tako povečate do 20 krat, ne da bi morali zato žrtvovati režo za vgradnjo diskov, namenjenih hrambenemu prostoru.

10-krat hitrejša mreža za resno delo

Z vgrajenim 10GbE mrežnim vmesnikom boste hitreje ustvarjali vsebinske projekte, varnostno kopirali večje količine podatkov ali opravljali katerekoli naloge, ki zahtevajo hiter prenos datotek. Z dodatno kartico 10GbE, ki jo vstavite v PCIe režo pa boste še dodatno pospešili prenos datotek v mreži.

Poganja ga operacijski sistem Synology DSM

Upravljanje podatkov ne bi smelo biti zapleteno. Synology DSM poenostavlja težke in okorne procese, hkrati pa vam daje nadzor nad pomembnimi odločitvami. S programom Synology Drive boste lahko ustvarili svoj zasebni oblak, z rešitvijo za varnostno kopiranje Synology Active Backup pa boste zaščitili svoje podatke v osebnih in navideznih računalnikih in rešitvah SaaS ter v oblaku.

Dosegljivost

DS1621xs+ je že na voljo tudi v Sloveniji pri vaših lokalnih prodajalcih in distributerju Xenon forte d.o.o..

Kliknite za prenos brošure.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več