Računalništvo, telefonija
09.12.2020 11:46
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

T-2 napoveduje izjemno povečanje internetnih hitrosti v paketih

Telekomunikacijski operater T-2 je danes napovedal, da bo naročnikom internetnih storitev v paketih na optičnih povezavah v naslednjih dneh povečal internetno hitrost vse do 750/150 Mbit/s. Ob tem so močno povečali razpon hitrosti v obe smeri – tako do uporabnika kot pri pošiljanju podatkov v internet. Slednja bo v najvišjem paketu segala kar do 150 Mbit/s. Cene T-2 paketov za uporabnike ostajajo nespremenjene, višje hitrosti pa bodo odslej vključene v obstoječe pakete.
V paketu Oranžni diamant bodo naročniki T-2 storitev na optiki lahko dosegali 750 Mbit/s hitrosti s spleta in kar 150 Mbit/s do spleta.
V paketu Oranžni diamant bodo naročniki T-2 storitev na optiki lahko dosegali 750 Mbit/s hitrosti s spleta in kar 150 Mbit/s do spleta.

Vstop v december bo za T-2 uporabnike odslej še hitrejši, saj so paketnim naročnikom njihovih storitev povečali dosedanje internetne hitrosti ter jih permanentno vključili v obstoječe pakete. Prav vsi naročniki T-2 paketov na optičnih povezavah bodo odslej brez dodatnih doplačil deležni hitrosti od 50/20 Mbit/s v začetnem paketu Oranžni Start do izjemnih 750/150 Mbit/s v paketu Oranžni diamant.

»Potrebe naših naročnikov so se v danih razmerah, ki nam jih narekuje zdravstvena kriza, izjemno povečale, saj smo se praktično vsi znašli pred izzivom opravljanja dela ali šolanja od doma. V času prve faze epidemije smo v T-2 uredili vse potrebno za nadgradnjo naših sistemov, tako da se lahko odzovemo na potrebe naročnikov in jim omogočimo hitrejše povezovanje v splet. Še posebej smo bili pozorni na dvig hitrosti od naročnika v internet (upload), ki so odslej v nekaterih paketih tudi petkrat višje,« pojasnjuje Jože Zrimšek, član poslovodstva T-2 za tehniko.

Najvišja internetna hitrost v paketu bo vključena v Oranžni diamant, kjer bodo naročniki T-2 storitev na optiki lahko dosegali 750 Mbit/s hitrosti s spleta in kar 150 Mbit/s do spleta. Tudi srednji paket – Oranžni optimum – bo ponujal visoko hitrost do spleta 50 Mbit/s (5-krat več kot doslej) in kar 300 Mbit/s do uporabnika. Dvig hitrosti bo zajel celoten spekter paketnih naročnikov. Hitrosti dvigajo tudi pri vstopnem paketu Oranžni start, ki bo imel kar 5-krat višjo hitrost prejemanja podatkov iz interneta.

Seveda bo kot doslej pri T-2 mogoče naročiti samostojno storitev interneta, katere hitrosti segajo vse do 1 Gb/s do uporabnika.

Več informacij: www.t-2.net


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več