16.04.2019 21:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

T-2 v nakup zemljišča v Spodnji Šiški

Družba T-2 je z današnjim podpisom pogodbe od skupine Salonit Anhovo odkupila dobrih 12.000 m2 veliko zemljišče, ki se nahaja poleg poslovne stavbe T-2 v Spodnji Šiški, med Vodovodno cesto in Verovškovo ulico v Ljubljani. Na njem namerava v prihodnjih letih med drugim zgraditi tudi najsodobnejše telekomunikacijsko vozlišče, ki ji bo omogočalo, da ostane trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev.

Omenjena investicija bo omogočila razvoj ponudbe in storitev T-2 ter njihovo še zanesljivejše delovanje. Telekomunikacijsko vozlišče bo namreč opremljeno z najsodobnejšo opremo, ki bo med drugim vsebovala tudi opremo in ukrepe za ustrezno kibernetsko zaščito kritične infrastrukture.

Nakup zemljišča v industrijski coni Šiška pa hkrati predstavlja tudi okolju prijazno investicijo, ki bo pozitivno vplivala na bližnje stanovalce in poslovne subjekte, saj bo v skladu z danes podpisano pogodbo z omenjenega zemljišča odstranjena betonarna z vso svojo infrastrukturo in silosi. S tem se bodo v veliki meri zmanjšali tudi negativni vplivi na podtalnico in okolico, kot so prašenje, odpadne vode in transport težkih tovornjakov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več