Računalništvo, telefonija
03.09.2020 09:38
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telemach že drugič prejel pomembno priznanje, nadgradili so tudi paket ŠE VEČ

Družba Telemach je v začetku leta prejela certifikat za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji. Zdaj ji ga je mednarodno podjetje Umlaut, ki opravlja neodvisne raziskave, podelilo še drugič zapored. Hkrati so Telemachovi najbolj prodajani mobilni paketi družine VEČ septembra upihnili že 5 svečko.
Predsednik poslovodstva družbe Telemach Adrian Ježina.
Predsednik poslovodstva družbe Telemach Adrian Ježina.

Minuli meseci so potrdili, kako zelo pomembne so telekomunikacije. Zaradi spremenjenih uporabniških izkušenj in digitalizacije družbe so potrebna vedno bolj zmogljiva omrežja, pri tem pa sta ključnega pomena odzivnost in stabilnost omrežja, ki omogočata nemoteno delovanje storitev.

Po raziskavi podjetja Umlaut se je torej izkazalo, da ima najboljše fiksno širokopasovno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji prav podjetje Telemach, ki je največji ponudnik plačljivih video vsebin na trgu, drugi največji ponudnik dostopa do širokopasovnega interneta ter najhitreje rastoči ponudnik mobilnih storitev. Danes ima ob vseh teh presežkih Telemach že več kot 550.000 zadovoljnih uporabnikov.

»Drugi zaporedni certifikat je res laskavo priznanje, dokaz, da podjetje ne spi na lovorikah, ampak nenehno stremi k napredku in izboljšavam, saj lahko le na ta način izkušnja naših uporabnikov še naprej ostaja najboljša. Certifikat je rezultat nenehnih vlaganj v omrežje, da je to stabilnejše, vedno bolj kakovostno ter omogoča uporabo naprednih tehnologij,« je dejal Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.

Hitrosti do 10 Gbps

Telemachovo GIGA omrežje bo uporabnikom z nadgradnjo na tehnologijo DOCSIS 3.1 kmalu omogočalo dostop do širokopasovnega interneta s hitrostmi do 10 Gbps. V tem trenutku je za prehod na novo tehnologijo pripravljenega že 80 odstotkov omrežja. Se pa pri Telemachu osredotočajo tudi na nadgradnjo optičnega omrežja. Tehnologijo GPON nadgrajujejo v XGSPON, ki omogoča simetrične hitrosti prenosa podatkov do 10 Gbps.

Jesen prinaša tudi občutno višje hitrosti v paketih EON. Po nedavni nadgradnji platforme EON bodo v septembru nadgradili tudi internetne hitrosti tako od kot do uporabnika. Te bodo po novem znašale do 600/60 Mbps ter uporabnikom omogočale še hitrejše in naprednejše storitve.

Paketi VEČ, vse najboljše!

Telemachovi najbolj prodajani mobilni paketi družine VEČ prav ta mesec praznujejo 5 let obstoja. Zadnja nadgradnja je bila izvedena 1. septembra, ko so v paketu ŠE VEČ z dosedanjih 50 GB prenosa podatkov količine povečali na 60 GB ter z 8 GB na 10 GB prenosa podatkov v EU/EEA.

»Z zadovoljstvom lahko povem, da so naši paketi VEČ še naprej najbolj prodajani mobilni paketi. Nadgradnje tako za obstoječe kot nove uporabnike bomo nadaljevali tudi v prihodnje, saj se zavedamo, da je treba slediti trendom in uporabniškim navadam, da bi ohranjali zaupanje naročnikov,« je dodal Adrian Ježina.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več