03.10.2019 08:00

Tropico 6 El Prez Edition: tokrat prvič čez več otokov

Tropico 6 El Prez Edition že v prodaji za PS4 in XB1
Tropico 6 El Prez Edition: tokrat prvič čez več otokov

Če kdo še ne ve, se dolgometražna serija Tropico osredotoča na diktatorsko vodenje izmišljene karibske države. Kot “El Presidente” skrbimo za srečo in zadovoljstvo prebivalstva, organiziramo in prikrajamo volitve, nabiramo surovine in širimo urbano okolje, tokrat prvič čez več otokov. Edicija El Prez vsebuje digitalno glasbeno spremljavo in digitalno knjižico z ilustracijami, turistične obleke za avatarja in bazen s plamenci za predsedniško palačo. Kdo ve, morda si bo “El Prez” tamkaj zaželel snemati videospot!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10