06.11.2020 19:00

Ultra široki monitorji

Ko 27-col ni več dovolj
Ultra široki monitorji

Najboljši ultraširoki monitorji z razlogom hitro postanejo priljubljeni med t.i. gamerji. Ne samo, da ponujajo več prostora na zaslonu, kar običajno zahteva še en monitor, ampak tudi najboljše računalniške igre izgledajo na teh ultraširokih zaslonih precej dobro. Ultra široki monitorji pa ne bodo prišli prav le igračarjem temveč tudi vsem naprednejšim ustvarjalcem vsebin.

V najboljših ultraširokih monitorjih je nekaj edinstvenega, česar običajni zasloni preprosto ne ponujajo. Tudi zunaj bolj poglobljenega igranja iger ponujajo prostor, ki omogoča boljše večopravilnost, racionalizacijo delovnih tokov in preprosto olajšanje dela. Glede proračuna, velikosti, oblike in drugih funkcij, kot so hitrejše osveževanje in podobno, obstaja veliko različic. V bistvu, ne glede na to, kaj iščete, obstaja nekaj, kar bo ustrezalo vašim potrebam.

Če najboljši monitorji preprosto ne ponujajo dovolj prostora na zaslonu, si oglejte enega od tukaj naštetih ultraširokih monitorjev za naslednji zaslon. Ne glede na to, ali želite enega najboljših monitorjev za igranje ioger ali raje nekaj, kar je idealno za vaš potek produktivnosti, vas bodo spodaj našteti monitorji morda usmerili za naslednji nakup:

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404