16.10.2020 15:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

USB-C kabli, podaljški in pretvorniki so nepogrešljivi

Povezljivost naprav je vse bolj pomembna. S prihodom virusa Covid-19 pa smo ugotovil, da brez nje preprosto ne moremo. Delo od doma, sestanki, ta ali ona naprava, ki jo moramo povezati - vse to se je preselilo še bolj v ospredje naših življenj kot doslej. S kabli proizvajalca Digitus bo zdaj vse še lažje.
Kabli, ki nudijo neskončne možnosti povezljivosti.

Vse več naprav, vključno z našimi pametnimi telefoni, je opremljenih s priključkom USB TIPA C. USB-C postaja nekakšen standard in v prihodnosti je pričakovati še več naprav s tem priključkom. Podjetje Digitus nudi vse mogoče možnosti in povezljivost naprav s priključki USB-C z ostalimi elektronskimi napravami vašega doma.

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste v službi želeli napolnili baterijo svojega mobilnega telefona in ste besno hodili od pisarne do pisarne ter sodelavce spraševali, ali imajo morda USB-C kabel? Polnilec za telefon imamo navadno samo en, kakšen rezervni kabel pa je super imeti vsaj na mestih, kjer se veliko zadržujemo. Priročen in lahek, da ga komaj opazimo – tudi za v torbo ali celo za v žep.

A to je le najbolj očiten in vsakdanji primer. USB-C kabel uporabljamo tudi za prenos podatkov in podobno. Prav tako doma ali v službi pogosto pogrešamo kakšen USB-C podaljšek.

Vse to je na voljo na spletni strani podjetja TECHTRADE, kjer lahko izbirate tudi med vrsto pretvornikov podjetja Digitus, ki bodo rešili povezave in implementacijo dodatnih povezav na delovnem mestu ali – glede na čase, v katerih živimo – v domači pisarni.

• Tako so na voljo USB-C – VGA pretvorniki za priklop vseh vrst zaslonov z VGA vmesnikom.
  • Na voljo je tudi pretvornik USB-C na DisplayPort, ki omogoča povezavo vašega prenosnika na dodatni 4K monitor, pretvornik je zasnovan za novejše naprave z USB tip-C priključkom.
  • Digitus pretvornik USB-C docking station omogoči vašemu prenosniku 11 dodatnih priključkov samo z uporabo enega USB-C priključka, priklopna postaja ponuja tri video vmesnike, istočasno pa omogoča upravljanje dveh monitorjev. Možnosti je skoraj neskončno.
  • Digitus adapter omogoča tudi priključitev naprav USB-A na napravo z USB-C priključkom.
  • Potem je tu še Digitus USB hub vozlišče, s katerim lahko razširite število priključkov in dodate še možnost čitalca SD in mikro SD spominskih kartic. Potrebujete samo prosto USB tip-C režo na vašem računalniku ali pametnem telefonu.

Za še več ponudbe USB-C kablov podjetja Digitus pa le poglejte v spletno trgovino TECHTRADE in razširite meje povezljivosti. Vse omenjene naprave nam lahko v trenutku rešijo težave s povezljivostjo različnih naprav, hkrati pa jih dobimo po zelo dostopnih cenah.

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701