Računalništvo, telefonija
03.12.2019 12:51
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uspešne poslovne zgodbe se pišejo v povezovalnem okolju

Ni naključje, da se vse več uspešnih podjetniških zgodb, ustvarja v kreativnem in povezovalnem delovnem okolju. Tehnološki park Kranj (RC IKT) je največje podjetniško in inovativno okolje v Gorenjski regiji, ki danes združuje več kot 40 podjetij.
Tehnološki park Kranj ponuja poslovne prostore srednjim in malim podjetjem.
Tehnološki park Kranj ponuja poslovne prostore srednjim in malim podjetjem.

Kranjski RC IKT združuje najboljša tehnološka podjetja. »Poleg odlične lokacije v neposredni bližini avtoceste, železnice in letališča Brnik, omogočamo podjetjem povezovanje, gradnjo partnerskih ekosistemov in sodelovanje z najboljšimi tehnološkimi podjetji v IKT branži,« poudarja direktor RC IKT-ja, dr. Roman Kužnar.

Sodobna in dostopna lokacija za mala in srednja podjetja
Tehnološki park Kranj ponuja poslovne prostore srednjim in malim podjetjem. Prostore lahko prilagodijo posameznemu podjetju, na voljo je tudi vsa IKT infrastruktura in aplikativna oprema. Podjetjem na svoji lokaciji ponujajo več opremljenih predavalnic in sejnih sob, v neposredni bližini so restavracije in bari ter otroški vrtec in vadbeni center. Veliko prednost predstavljajo parkirna mesta in hitra polnilnica za električna vozila, s katero spodbujajo e-mobilnost.

OGLEJTE SI VIDEO NA POVEZAVI.

Zakaj izbrati sodobno lokacijo? »Naše podjetje si je za svojo dejavnost izbralo to lokacijo zato, ker si želimo biti obkroženi s podobnimi podjetji in podobno mislečimi posamezniki,« je pojasnil direktor uspešnega tehnološkega podjetja 3fs, ki deluje v Tehnološkem parku Kranj, Andraž Logar.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kontron, d. o. o.
Za več informacij so vam na voljo pri Kontron, d. o. o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kontron, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več