Računalništvo, telefonija
20.01.2020 10:30
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Usposabljanje menedžerjev za razvoj digitalnega poslovanja v podjetjih

.. Akademija NETFORK svoje poslanstvo uresničuje že 14 let. Takrat je bilo v Sloveniji digitalno poslovanje še v povojih ..
Usposabljanje menedžerjev za razvoj digitalnega poslovanja v podjetjih
Usposabljanje menedžerjev za razvoj digitalnega poslovanja v podjetjih

Takrat se je digitalnemu poslovanju reklo poslovanje na internetu in usposabljali so menedžerje za internet, danes “menedžerje za digitalno poslovanje”.

Posebnost tega izobraževanja je, da udeležencem zagotavljajo znanja na menedžerskem nivoju z namenom integriranja digitalnega poslovanje v celotno poslovanje in delovanje podjetja. Velik pomen pripisujejo strateškim vidikom, podprtim s poznavanjem in razumevanjem digitalnih tehnologij in pristopov.

Do zdaj so usposobili že preko 250 menedžerjev za digitalno poslovanje, med katerimi so številni, ki danes narekujejo in krojijo razvoj digitalnega poslovanja v Sloveniji.

Individualiziran pristop – individualiziran digitalni poslovni načrt

NETFORK Akademija se izvaja samo enkrat letno – jeseni, sprejmejo pa samo 25 udeležencev. S tem načinom želijo organizatorji zagotavljati individualiziran pristop in se posvetiti vsakemu udeležencu posebej. Vsak od udeležencev tekom izobraževanja pod skrbnim vodenjem mentorjev pripravlja individualiziran digitalni poslovni načrt, ki ga lahko takoj prenese v prakso znotraj svojega podjetja. Poslovni načrt udeleženci na koncu zagovarjajo in evalvirajo pred strokovno komisijo.

Hitra dejstva o NETFORK Akademiji:

  • Traja več kot dva meseca (13 modulov in 2 obiska podjetij);
  • 30 predavanj;
  • 27 predavateljev;
  • izbirate lahko med 3 mentorji;
  • individualne konzultacije za pripravo digitalnega poslovnega načrta.


Kompetence, ki jih razvijajo v okviru programa NETFORK Akademije:

Strategija digitalnega poslovanja – Sposobnosti strateškega in praktičnega umeščanja »digitala« v poslovanje podjetja.

Digitalna transformacija – Priporočila za uveljavljanje in uvajanje digitalnih principov v podjetje in dokazovanje učinkovitosti skozi KPI-je.

Vodenje in upravljanje timov – Vodstvene sposobnosti in sposobnosti timskega dela; tudi na daljavo.

Pravni vidiki digitalnega poslovanja – Poznavanje ključnih pravnih vidikov digitalnega poslovanja in sledenje spremembam pravnega reda EU (GDPR in druga regulativa).

Ekonomika digitalnega poslovanja – Osnovna in napredna znanja ekonomije in poslovodstva za učinkovito načrtovanje in upravljanje digitalnih projektov.

Uporabniki in sodobne digitalne poti potrošnika – Razumevanje navad uporabnikov in integracija njihovih potreb v vse faze in procese digitalnega poslovanja z upoštevanjem prehajanja na mobilne naprave.

Uporabniška izkušnja – Ključne zakonitosti uporabniške izkušnje za učinkovito spletno mesto ter druge digitalne platforme in orodja.

Digitalni marketing – Uporaba učinkovitih orodij in tehnik za digitalni marketing ter umeščanje le-tega v celoten marketinških splet.

Digitalno oglaševanje – Poznavanje aktualnih tehnologij za digitalno oglaševanje (Performance Marketing, Display oglaševanje, Remarketing, programatični zakup…).

Družbena omrežja – Razumevanje ključnih značilnosti družbenih omrežij ter možnosti za dvig ugleda in uspešnosti poslovanja podjetja.

Vsebinski marketing – Ustvarjanje in učinkovita distribucija vsebin v skladu z zakonitostmi vsebinskega marketinga, podprto z drugimi pristopi in tehnologijami (SEO, SEM, Inbound marketing, Marketing Automation, Lead Generation, Pisanje za splet, Video, E-mail marketing…).

E-prodaja – Osredotočenost na prodajne rezultate ter poznavanje aktualnih trendov in zakonitosti spletne prodaje.

Spletna analitika in analiza digitalnega poslovanja – Vsa potrebna znanja za analizo digitalnega poslovanja ter druge metode za merjenje in izboljševanje KPI-jev.

Nove tehnologije in pojavi ter sodobna digitalna orodja – Razumevanje pojavov kot so umetna inteligenca (AI), virtualna resničnost (VR), internet stvari (IoT) ipd.

Naravnanost za spremljanje novosti – Kontinuirano sledenje novim trendom in dobrim praksam na področju digitalnega poslovanja.

Do 29. januarja so možni zgodnji (neobvezujoči) vpisi – 20 % popust!

VPISI IN DODATNE INFORMACIJE

E-laborat d.o.o.

Letališka cesta 5

1000 Ljubljana

T: 01 565 52 92

E: info@netfork-akademija.si

www.netfork-akademija.si



Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več