Računalništvo, telefonija
29.05.2019 14:35
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ustvarite sodobna delovna okolja z AOC profesionalnimi rešitvami

Zaslonski strokovnjak AOC najavlja razširitev svojega obsežnega B2B portfelja. Poleg palete visoko-kakovostnih monitorjev, ki so zasnovani posebej za vse izzive sodobnega delovnega mesta, AOC sedaj predstavlja še praktične VESA nosilce in roke za monitorje. S temi novimi dodatki, AOC ponuja celovito paleto rešitev za vsako podjetje, ki ustvarja produktivna, čista in ergonomsko varna delovna mesta po najvišjih tehničnih standardih.
AOC AD110 dvojna nosilna roka z dvema monitorjema
AOC AD110 dvojna nosilna roka z dvema monitorjema

Pametno delo s pametnimi zasloni

AOC ponuja široko paleto monitorjev, zasnovanih posebej za profesionalne uporabnike, ki delajo tako v malih in srednje velikih podjetjih kot v velikih podjetjih ali javnem sektorju. Skladno s pomembnimi predpisi, kot so EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star in GS, so monitorji AOC energetsko učinkoviti in okolju prijazni.

Monitorji AOC-jevih poslovnih serij so na voljo v velikostih od 21,5″ do 27″, s čimer omogočajo uporabnikom idealne rešitve za delovne postaje vseh velikosti. Podpirajo tudi široko paleto povezav, kot so VGA, HDMI in Display Port, nekateri modeli pa so opremljeni tudi z DVI vhodom. Poleg tega tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) in način Low Blue Light za filtriranje potencialno škodljivih kratkovalovnih žarkov modre svetlobe pomagata povečati varnost in zmanjšata utrujenost oči.

Pametne rešitve za optimalen delovni prostor

Vendar se AOC ni ustavil zgolj pri monitorjih. V želji da podpre podjetja pri ustvarjanju produktivnih in čistih delovnih prostorov, je pred kratkim v svoj B2B portfelj dodal tudi VESA nosilce in roke za monitorje.

Z novimi VESA nosilci lahko uporabniki sedaj namestijo mini računalnike in podobne tanke odjemalce neposredno na monitor, s čimer se zmanjša nered na delovni površini in skrije kable. Nosilci so na voljo za AOC profesionalne monitorje serije P1 in 90 ter tudi za starejše serije 75 in 60.

Za uporabnike, ki si želijo maksimalno prilagodljivost in popolnoma ergonomske delovne prostore, je AOC razvil enojne in dvojne nosilne roke za monitorje. Oba tipa omogočata natančno prilagoditev položaja monitorjev in s tem odpirata nove možnosti sodelovanja. Roke za monitorje so opremljene s snemljivimi pokrovi, tako da se lahko kabli napeljejo znotraj roke, s čimer se še dodatno zmanjša nered.

Enojna nosilna roka AS110 omogoča montažo na mizo in podpira monitorje velikosti do 27″. S pomočjo treh ločenih spojev je ta naprava izjemno prilagodljiva. Višino zaslona lahko nastavite v razponu do 320 mm, tako da uporabniki lahko uporabljajo monitor tudi v stoječem položaju. Roka podpira širok razpon nagiba (-45°/+60°), območje vrtenja -90°/+90° in območje 360° na točki vrtenja, kar omogoča postavitev monitorja v pokončni in ležeči način ali katerikoli položaj vmes.

Dvojna monitorska roka AD110 je idealna rešitev za več-zaslonsko postavitev in je namenjena namestitvi dveh monitorjev velikosti od 12″ – 27″ in teže 2 – 9 kg. AD110 se lahko nastavi po višini v območju do 230 mm in se lahko raztegne naprej/nazaj v širokem območju od 100 mm do 520 mm. Omogoča tudi širok razpon nagiba v razmerju -65°/+ 90°, območje vrtenja do 180° in območje 360° na točki vrtenja vsakega monitorja.

Prilagodljive nosilne roke za monitorje, kot sta AS110 ali AD110, lahko služijo različnim namenom. Urednik revije ali časopisa, bi na primer želel zavrteti monitor v pokončni način, da bi natančno videl, kako bo besedilo izgledalo v tiskani verziji. Prav tako bodo preprosto preklapljanje med tema dvema načinoma cenili tudi programerji.

Za izboljšano ergonomijo in boljšo držo uporabnikov, se AOC nosilne roke zaradi vgrajenih plinskih vzmeti lahko brez napora nastavi v katerikoli mogoč položaj, tako da je monitor vedno v višini oči. V skupnem delovnem okolju lahko vsak uporabnik preprosto prilagodi globino, višino ali nagib monitorja svojim individualnim željam. So tudi odličen pripomoček za sodelovanje, saj lahko uporabniki zasukajo monitor tako, da tudi sosednji sodelavci vidijo vsebino na zaslonu.

Optimalno opremljeni za sodobno delovno mesto

AOC-jev celovit profesionalni portfelj ne ponuja le optimalnih monitorjev za vse potrebe, ampak celovite rešitve, ki sodelujejo pri izgradnji najboljših in najučinkovitejših delovnih prostorov v vsakem okolju.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več