Računalništvo, telefonija
30.12.2017 20:55

Deli z drugimi:

Share

V novo leto z novim telefonom

Inovativna in mlada znamka pametnih telefonov UleFone zadosti potrebam različnim uporabnikom, saj nudi širok izbor različnih telefonov.
V novo leto z novim telefonom
V novo leto z novim telefonom

Za vse, ki želite telefon, ki izstopa je tu UleFone Mix, ki je na voljo v dveh barvnih različicah. Zaslon pokriva kar 90% sprednjega dela, poleg tega je opremljen s zmogljivo dvojno zadnjo kamero Sony IMX258, ki ima 13.0 + 5.0 MP in pričara vrhunske slike.

UleFone Power 2 je namenjen za vse, ki želite telefon z ogromno baterijo. UleFone Power 2 ima, kar 6050 mAh veliko baterijo, ki zagotavlja dolgo uporabo vašega telefone brez nenehnega polnjenja. Namenjen je vsem, ki ste veliko na terenu in vas telefon oz. baterije ne sme pustiti na cedilu.

Za vse, ki želite odličen telefon z dvojno kamero za najnižjo ceno je tu UleFone S8 Pro, ki podpira tehnologijo LTE in ima čitalec za prstne odtise. Skratka UleFone S8 Pro ima vse, kar imajo veliki.

Za najbolj zahtevne uporabnike je tu UleFone T1, ki vas bo navdušil s svojimi specifikacijami. Kombinacija 8-jedrnega procesorja, ki tiktaka s frekvenco 2.6 GHz, kar 6 GB RAM in 64 Gb spomina zagotavlja nemoteno delovanje tudi ob večjih obremenitvah. Dvojna kamera s 16.0 + 5.0 MP pa bo zajela vrhunske fotografije.

Za tiste, ki pa želite odporen telefon, vendar ne na račun slabih lastnosti je na voljo UleFone Armor 2, ki ga lahko izkoristite za podvodno slikanje ali za igranje zahtevnih igric. Baterija s kapaciteto 4700 mAh poskrbi za dolgo delovanje, ko pa se le izprazni pa je tu tehnologija hitrega polnjenja Pump Express plus 2.0, ki bo hitro napolnila vaš telefon.

Poišči svoj UleFone pametni telefon pri svojem najbližjem trgovcu in začni leto 2018 z novim telefonom:

Mimovrste.com

Big Bang

EnaA.com

Mojpaket.si

Ideo.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več