Računalništvo, telefonija
13.07.2019 14:17

Deli z drugimi:

Share

V poletje z novim telefonom

Najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji Telemach v julijskem DOUBLE DEALU ponuja zmagovalna mobilna telefona z vrhunskima kamerama Huawei P30 in Samsung Galaxy A50.
V poletje z novim telefonom
V poletje z novim telefonom

Akcija DOUBLE DEAL je izvrstna priložnost za vse, ki želite v kombinaciji s telefonom in mobilnim paketom znižati mesečne stroške mobilnih storitev. Vrhunski mobilni telefon v paketu NAJVEČ z neomejeno količino prenosa podatkov izpolnjuje želje in pričakovanja uporabnikov. Za brezskrbno brskanje po spletu in objavo poletnih fotografij tudi na dopustu pa paket prinaša še 9 GB prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju in 200 MB v ZDA. Izberite enega od zmagovalnih telefonov v tokratni akciji in ujemite poletne trenutke v vsej njihovi lepoti.

HUAWEI P30 s trojno kamero Leica poskrbi, da bodo vaše fotografije vrhunske kakovosti. S 6 GB delovnega in 126 GB osnovnega pomnilnika pa ponuja dovolj prostora za shranjevanje vaših najljubših trenutkov. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesec bo telefon skupaj s slušalkami Freebuds Lite julija vaš že za 20,83 EUR na mesec.

V aktualni DOUBLE DEAL ponudbi najdete še vrhunski telefon SAMSUNG A50, ki zajame žive fotografije pri dnevni svetlobi, jasne slike pa z odkrivanjem svetlobe in zmanjševanjem hrupa posname tudi v temi. Pri ustvarjanju zavidljivih fotografij vam bom v pomoč tudi funkcija Live Focus, s katero boste poudarili izbrani element. Samsung A50 vas julija, ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev, v paketu NAJVEČ, skupaj s tablico Samsung TAB A 10.1. LTE čaka že za 17,66 EUR mesečno.

Da bo začetek poletja še lepši, pa izkoristite še posebno ugodnost ob sklenitvi naročniškega razmerja na spletu, ki vam prinaša prvih šest mesecev brez mesečne naročnine.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več