Računalništvo, telefonija
25.03.2019 11:45

Deli z drugimi:

Share

V raziskavi IDC MarketScape je KYOCERA uvrščena med voditelje

Kyocera vodilni ponudnik pametnih MFP
Kyocera vodilni ponudnik pametnih MFP

Raziskovalna hiša IDC je objavila rezultate raziskave IDC MarketScape, v kateri se je na področju pametnih večopravilnih naprav KYOCERA uvrstila v prestižni klub vodilnih podjetij. Raziskava se imenuje IDC MarketScape: Western Europe Smart Multifunction Peripheral 2018 Vendor Assessment, najdete jo pa v dokumentu #EMEA44808019, February 2019.

Novica je za podjetje prišla v pravem času. Kyocera širi ponudbo izdelkov z inovativnomi rešitvami in uvajanjem integracije programskih elementov in obenem ohranja osredotočenost na proizvodnjo okolju prijaznih izdelkov.

“Na uvrstitev med vodilne ponudnike pametnih večopravilnih naprav s strani IDC MarketScape smo v podjetju KYOCERA Document Solutions Europe neizmerno ponosni, saj odraža vsa prizadevanja, ki smo jih vložili v zadnjih 5 letih,” je izjavil Nobuki Takada, generalni direktor oddelka Marketing Innovation Centre pri KYOCERA Document Solutions Europe.

“Uvrstitev Kyocere med vodilne ponudnike nam daje nov zagon za nadaljevanje razvoja. Na podlagi uspeha naših serij TASKalfa in ECOSYS, ki se ponašajo z visoko kakovostjo, zanesljivostjo in inovativno tehnologijo, se lahko nadejajo kakovostnih storitev tudi naši uporabniki. Tudi v času rasti in širitve na nove trge, kakovostni izdelki popularnih serij ostajajo v jedru naše ponudbe.”

Pozicioniranje temeljnih izdelkov na katerih organizacija gradi svojo ponudbo, kot vodilnih na področju zahodne Evrope, daje podjetju odlično podlago za razvoj v letu 2019.

Ob tem lahko pričakujemo nadaljni razvoj obstoječe palete naprav, kot je bila na primer v letu 2018 nadgradnja serij TASKalfa in ECOSYS. Obenem pa lahko pričakujemo tudi širitev ponudbe s programskimi izdelki, kot je na primer rešitev za zajem dokumentov Kyocera Capture Manager.

Uspeh pomeni tudi priznanje Kyocerini edinstveni filozofiji podjetja, katere pobudnik je ustanovitelj podjetja dr. Kazuo Inamori, ki verjame, da mora biti »nadpovprečen nivo prizadevanj vsakodnevna praksa« in, da je »vsak velik dosežek rezultat vloženih naporov«.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več