Računalništvo, telefonija
23.06.2020 15:00

Deli z drugimi:

Share

Varnejše socialno distanciranje v javnih prostorih z rešitvijo PeopleCount

Pri Philips Professional Display Solutions so ljudje pomembni: Partnerji rešitev Philips PDS se prilagajajo novim razmeram s pametnimi rešitvami za varnejše omejevanje socialnih stikov v javnih prostorih. V trenutnih razmerah, ko omejevanje socialnih stikov postaja vse pomembnejše tako v življenju ljudi kot v poslovanju, podjetje Philips Professional Display Solutions (Philips PDS) predstavlja serijo povsem novih digitalnih rešitev za upravljanje čakalnih vrst in štetje ljudi.
Rešitev upravljanja števila obiskovalcev v trgovinah in na drugih javnih prostorih
Rešitev upravljanja števila obiskovalcev v trgovinah in na drugih javnih prostorih

Nove rešitve za digitalno sporočanje, zasnovane posebej za javne prostore, vključno s prodajalnami, supermarketi, kinematografi in številnimi drugimi, ki omogočajo spremljanje in upravljanje števila obiskovalcev za zagotavljanje varnosti tako za stranke kot za zaposlene, že preizkušajo uporabniki rešitev Philips PDS v evropskih državah. V skladu s smernicami zdravstvenih služb, ki priporočajo razdaljo vsaj dveh metrov, so podjetja – zlasti tista z velikim številom strank – primorana vpeljati stroge ukrepe glede zmogljivosti in gneče, da bi pomagala omejiti širjenje koronavirusa.

Podjetje Philips PDS je v svoji zavezi, da stranke pravočasno podpre s celovitimi rešitvami, ki jih je mogoče enostavno vpeljati, združilo moč svojih strateških partnerstev z globalnimi ponudniki programske in periferne opreme ter zmogljivost svojih zaslonov z operacijskim sistemom Android, da bi zagotovilo serijo novih rešitev za digitalno sporočanje, ki so preproste za namestitev in stroškovno učinkovite. Zasnovane so za prostore z enim ali več vhodov ter zagotavljajo vidljivost nad številom strank, ki vstopajo in izstopajo iz stavbe. Nudijo tudi učinkovite sisteme za upravljanje čakalnih vrst ter obveščanje in vključevanje strank.

Philipsovi profesionalni zasloni za digitalno sporočanje, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android, partnerjem nudijo potencialno neomejene priložnosti. Prilagodljivost in varnost sistema na čipu, ki temelji na operacijskem sistemu Android, partnerjem in razvijalcem omogočata, da dodajo ter integrirajo lastne možnosti vmesnikov za programiranje aplikacij/programske opreme in tako strankam hitro ter učinkovito ponudijo več prednosti in možnosti izbire.

Nove, popolne rešitve upravljanja čakalnih vrst podjetja Philips PDS ter njegovih partnerjev podjetjem nudijo širok in raznolik nabor možnosti ter priložnosti, bodisi v maloprodaji, poslovanju, gostinstvu ali v izobraževanju, zdravstvu in drugih področjih. Te prednosti so pomembne ne samo v trenutnih razmerah, temveč tudi za prihodnost.

Philipsove profesionalne zaslone, nameščene ob enem ali več vhodih v stavbo, je mogoče programirati tako, da so strankam in zaposlenim na voljo jasne informacije o zmogljivosti, ki jim sporočajo, ali je vstop varen. Poleg tega lahko informacije sporočajo tudi zvočno ali celo preko semaforja (z rdečo, rumeno in zeleno lučjo), s čimer se zagotovi popolna vključenost.


Informacije samodejno izračunajo natančne pametne kamere za štetje števila ljudi, nameščene ob vhodu ali vhodih, z možnostjo namestitve dodatnih kamer tudi drugje v stavbi. To se lahko uporabi za sporočanje informacij o pričakovanem času čakanja ter za prenos promocijskih sporočil na dodatnih zaslonih v izložbah trgovin. Rešitve je mogoče namestiti celo na avtomatska vrata, ki se odpirajo in zapirajo glede na zmogljivost, s čimer lahko razbremenijo zaposlene, odgovorne za upravljanje čakalnih vrst.
Programska oprema podjetja Philips PDS za nadzor in upravljanje CMND omogoča, da eden ali več zaslonov preprosto ustvarja ter deli informacije, kar zagotavlja popoln lokalni in oddaljeni nadzor.

Podjetje Philips PDS se je nemudoma odzvalo na te nove maloprodajne izzive s popolno rešitvijo, ki je prej na trgu enostavno ni bilo. Kljub omejitvi gibanja morajo ljudje obiskati trgovino, zato je ključno, zagotovilo, da se pri tem počutijo varno in udobno. Philipsova rešitev je izjemno raznovrstna ter jo je mogoče preprosto prilagoditi različnih uporabnikom, kot so prodajalne, poslovne pisarne, knjižnice, muzeji, stadioni in mnogi drugi.

Več in formacij na https://www.philips.co.uk/p-m-pr/professional-displays

in pri poobleščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju Philipsovih profesionalnih zaslonov: PC H.AND, IOC Trzin, www.pchand.si, Profesionalni zasloni Philips


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več