Računalništvo, telefonija
09.01.2019 14:30

Deli z drugimi:

Share

Varnostni izzivi in rešitve današnjega časa

Varnost na spletu je danes izjemnega pomena. Še pred leti si nismo predstavljali, kako zelo ranljiv je lahko splet in podatki, ki se na njem pojavijo. Danes iz prakse vemo za vrsto izzivov, s katerimi se soočajo varnostne ekipe, poznamo pa tudi ustrezne rešitve.
Varnostni izzivi in rešitve današnjega časa
Varnostni izzivi in rešitve današnjega časa

Eden najbolj zanimivih dogodkov o informacijski varnosti v Adriatic regiji je vsekakor SecurIT 2019 konferenca, ki bo potekala 21. in 22. januarja 2019 v Termah Olimia.

Letos bo konferenca gostila vrhunske strokovnjake iz IT sveta. Govora bo o najpomembnejših področjih informacijske varnosti, dogodek pa bo dopolnjeval kakovosten in zanimiv program.

Vemo, da je pri takšnih zadevah najbolje črpati iz prakse, in prav to je tudi odlika SecurIT 2019 konference, ki bo identificirala in reševala različne težave s področja informacijske varnosti, predstavila najboljše primere iz prakse, udeleženci pa se boste imeli priložnost družiti z vodilnimi IT strokovnjaki iz regije.

Vsi, ki vas opisana tematika zanima, si lahko na povezavi https://www.securit.events/#tickets zagotovite svoje mesto na SecurIT 2019 že danes.

Pet razlogov, zakaj ne smete zamuditi SecurIT 2019 konference

  • Vodilni govorci s področja varnosti – predstavniki vodilnih podjetij iz industrije.
  • Praktično znanje – vključno z najboljšimi praksami in študijami primera.
  • Mreženje – individualni sestanki z vodilnimi IT menedžerji, strokovnjaki in specialisti za varnost iz regije.
  • Dejanske rešitve – identifikacija in reševanje varnostnih težav s Palo Alto Networks, Skybox Security, Portnox, Cofense in SolarWinds orodji.
  • How-to rešitve – odgovori na zahtevna vprašanja in dileme ter predstavitev aktualnih raziskav, trendov in priporočil naših strokovnih govorcev.

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONNECT DISTRIBUTION d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONNECT DISTRIBUTION d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Connect Distribution

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONNECT DISTRIBUTION d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več