Računalništvo, telefonija
19.04.2019 09:00

Deli z drugimi:

Share

Varuj naravo, bodi “in”, vozi Xplore Rolly ali Skaty

.. Blagovna znamka Xplore v lasti podjetja PAB d.o.o. iz Naklega zadnje tri leta aktivno vpeljuje električna urbana vozila za prosti čas v svoj prodajni program ..
Xplore Rolly XP9701
Xplore Rolly XP9701

Začeli so z revolucionarnimi samouravnoteženimi dvokolesi, ki so preplavila ulice po svetu. Pod blagovno znamko Xplore najdete različne modele, oblike in cenovne razrede dvokoles z imenom Rolly, ki se je med mladinci prijelo kot nadomestek imena howerboard.

Xplore Rolly
Trenutno v ponudbi Xplore Rolly dvokoles najdete kar 5 atraktivnih modelov. Od najbolj prodajanega modela XP9695 s široko barvno paleto, do atraktivnih modelov z OFF Road XP9715 ali Drift kolesi XP9718 in najnovejšega na trgu – XP9701 – z najnovejšo mobilno aplikacijo, preko katere upravljate predvajanje glasbe ter nadzorujete stanje Rollyja. Za atraktivnost poskrbijo LED svetlobna telesa, ki jim po želji nastavljate barvo po RGB barvni lestvici.


Ker je blagovno znamko Xplore zanimalo več in so želeli uporabniku tudi ponuditi več – z izdelki električnega pogona, enostavnega in ekonomičnega prevažanja iz točke a do točke b – so na trgu ponudili električne skiroje z imenom Skaty, ki jih množično uporabljajo že vse generacije. V Sloveniji jih najdemo tudi v sodobnem urbanem najemu.

Xplore Skaty

Ponudba Xplore Skaty modelov se širi in izpopolnjuje glede na ugotovitve uporabnikov, katere so pomembne lastnosti za funkcionalno, varno in predvsem kvalitetno uporabo. Med najbolje prodajanimi je model Skaty XP9751, ki je na voljo v beli in črni barvi, ponaša se s čitljivim zaslonom in močno LED lučjo spredaj s kvalitetno izdelanim pregibom za zlaganje. Je tudi izredno lahek, saj tehta zgolj 9 kilogramov.


Kot novost pa prihaja med serijo Xplore Skaty skirojev model XP9757 z opcijo A ali B izvedbe. Prednost Modela XP9757 je v še močnejšem 300W motorju ter v velikih 21.6-centimetrskih napihljivih kolesih, ki lepo in mehko pobirajo neravnine podlage, kar je bistvenega pomena. Vgrajeno ima zadnjo disk zavoro, ki pri hitrostih do 25 kilometrov na uro zagotavlja dodatno varnost in lažje zaustavljanje skiroja.

XP9757 z opcijo A ima nožno disk zavoro, tako da je ta vgrajena na stojni površini in nanjo pritisnete z nogo. XP9757 z opcijo B pa ima klasično ročno disk zavoro na krmilu, kot smo je vajeni na kolesih. Skiro je zaradi vseh prej omenjenih karakteristik namenjen tudi starejšim in težjim uporabnikom oziroma tistim, ki si želijo udobnega urbanega “kruzanja”.

Naj omenimo tudi, da so se predvsem skiroji Xplore Skaty močno razširili in so nepogrešljivi med navtiki, še bolj pa med avtodomarji, ki potrebujejo vozilo za lahko in enostavno premikanje od svojih avtodomov do mest in znamenitosti.

In še novost

Kot zadnja novost iz serije električne mobilnosti prihajajo v prodajo “Električni pametni čevlji prihodnosti”, ki delujejo na enak način kot Xplore Rolly – po principu samouravnoteževanja – le da sta nogi ločeni. Za lažje učenje oziroma za začetnike pa so v vsebino paketa priložili povezovalni drog, ki električne čevlje spremeni v klasičen Rolly.


Za konec pa: varujmo naravo, vozimo eko, bodimo “in”, vozimo Xplore Rolly, Skaty …

Za več pa obiščite https://www.xplore.si/ (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več