Računalništvo, telefonija
13.02.2020 08:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Večfunkcijska naprava, pri kateri ne boste pogrešali ničesar

.. Tiskalniki že kar lep čas niso več namenjeni zgolj tiskanju. Vse bolj so se razvili v večfunkcijske naprave, ki so danes v podjetju prej pravilo kot posebnost, saj nam olajšajo marsikatero opravilo. Pomemben vidik je postala tudi varnost ..
Večfunkcijska naprava, pri kateri ne boste pogrešali ničesar
Večfunkcijska naprava, pri kateri ne boste pogrešali ničesar

Podjetje Ricoh je predstavilo novo večfunkcijsko napravo, s katero razvaja svoje uporabnike, hkrati pa ima že na začetku letošnjega leta spet razlog za slavje. Tokrat jim je Keypoint Intelligence – Buyers Lab podelil nagrado BLI Winter Pick za nov A4 barvni inteligentni večfunkcijski tiskalnik Ricoh IM C300.

Nagrado podeljujejo dvakrat letno, in sicer za opremo, ki je na zahtevnih testih dobila najvišje ocene. Ricoh IM C300 so razglasili za zmagovalca v kategoriji izjemnih barvnih večnamenskih naprav za srednje velike delovne skupine.

Večfunkcijska naprava brez primere

Ricoh IM C300 je sicer poleg IM C300F, IM C400F in IM C400SRF ena od štirih novih A4 barvnih inteligentnih večnamenskih naprav tega podjetja. Celotna paleta je vključena v Ricohovo filozofijo Dynamic Intelligence Workplace Intelligence, ki omogoča vedno posodobljeno in aktualno tehnologijo (Always Current Technology). Ta zagotavlja, da se tehnične zmogljivosti izdelkov razvijajo skupaj z zahtevami uporabnikov. Tako lahko uporabniki s pomočjo pametne tehnologije optimizirajo svoje delo.

Vse naprave imajo Ricoh pametni upravljalni panel, ki omogoča hitrejše prehode med aplikacijami ter ima učinkovit in izredno odziven zaslon na dotik. Strokovnjaki za storitve podjetja Ricoh lahko do pametne upravljalne plošče dostopajo na daljavo. Tako hitro odpravijo morebitne težave, strojna programska oprema pa se posodablja samodejno. Ricoh IM C300 tiska s hitrostjo 30-43 strani na minuto. Z njim boste lahko enostavno tiskali, skenirali in kopirali dokumente.

Uporabniki lahko na večfunkcijsko napravo nalagajo nove aplikacije, dodajajo funkcije in neposredno nadgrajujejo sistem, kar zagotavlja popolno prilagodljivost. Platforma tako digitalnim delovnim mestom omogoča, da svoje zmogljivosti prilagodijo glede na potrebe, hkrati pa posodabljajo tudi varnostne funkcije in programsko opremo. Prav zagotavljanje varnosti je ena izmed prednostnih nalog naprav Ricoh, saj se zavedajo, da je varnost tudi pri večfunkcijskih napravah izredno pomembna in s strani nepridipravov pogosto ogrožena, čeprav je zavedanje o tem med podjetji in posamezniki še vedno premajhno. Nadgradnje so pri napravah podjetja Ricoh dostopne takoj, ko pridejo na trg, sistem pa s svojimi možnostmi odpravlja potrebo po nakupu nove strojne opreme, saj je vedno v koraku s časom.

Ima vse, kar si želite

Kaitlin Shaw iz Keypoint Intelligence – Buyers Lab pravi, da serija Ricoh IM C300 v svoji kategoriji nima konkurence zaradi svoje izjemne uporabnosti, nabora funkcij in zmogljivosti, ki pomagajo ohranjati produktivnost pisarn. Velik, intuitiven zaslon na dotik uporabnikom omogoča izbiro vrste pametnih aplikacij, ki poenostavijo delo in še povečajo produktivnost, poudarja. Serija IM C300 ima vse, kar bi si srednje veliko delovne skupine lahko želele pri barvnem večnamenskem tiskalniku.

Podpredsednik za trženje izdelkov pri Ricoh Europe Oliver Vriesendorp dodaja, da je nagrada odličen način za vstop v novo leto. “Ta nagrada je še eno priznanje naše inovativnosti in vodilnega položaja na področju inteligentnih večfunkcijskih naprav. Naša prednostna naloga je zagotavljanje naprednih in zanesljivih naprav – ki so tudi ključna sestavina za opolnomočenje digitalnih delovnih mest. Veselimo se, da bomo lahko našim strankam nudili podporo in pomagali pri njihovem razvoju tudi v letu 2020 in pri poslovanju v prihodnosti.”

Če želite izvedeti več o novih inteligentnih napravah Ricoh, obiščite spletno mesto www.ricoh-europe.com. Več boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika znamke Ricoh v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več