Računalništvo, telefonija
20.11.2020 12:05
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Velika družina Surface naprav na voljo v Sloveniji

Prenosnik Surface Book 3
Prenosnik Surface Book 3

V Sloveniji so zdaj prvič uradno na voljo Microsoft Surface prenosniki in tablice. Uradna ponudba omenjenih naprav je ekskluzivno na voljo v trgovinah Harvey Norman, kjer boste našli tudi Microsoft Surface dodatke, ki uporabniško izkušnjo še izboljšajo. Preverite, katere modele ponujajo in kaj vse omogočajo!

Prenosnik Surface Laptop GO

Surface Laptop GO je najlažji prenosni računalnik v družini prenosnikov Microsoft Surface. Tehta zgolj 1,110 gramov, zato ga lahko vzamete s seboj praktično kamorkoli. Vsakodnevno vam omogoča zagotavljanje izjemnih rezultatov z uporabo profesionalne programske opreme in aplikacij, saj ga poganja IntelCore procesor i5-1035g1. Surface Laptop GO vklopite z enim samim gumbom, ki deluje na prstni odtis, zato se lahko k delu vrnete hitreje. 12,4-palični zaslon PixelSense na dotik vam ponuja visoko ločljivostjo in več zaslona za delo ter uporabo Surface Pen-a. Vzdržljiva baterija vam omogoča rabo brez polnjenja cel delovnik, medtem ko se lahko s 720p HD-kamero v živo povežete z vašimi najdražjimi kjerkoli po svetu. Harvey Norman ponuja Surface Laptop Go s 128GB in cenejšo verzijo s 64GB.

Surface Laptop 3

Prenosnik Surface Laptop 3 odlikuje prvorazredno oblikovanje za zagotavljanje vsakodnevne produktivnosti. Tanek, lahek in eleganten – vse to je izjemni Surface Laptop 3. 13,5-palični zaslon PixelSense z osupljivo in ostro ločljivostjo vam omogoča tudi delovanje na dotik. Štirijedrni procesor IntelCore 10. generacije z vrhunsko grafiko, pomnilnikom 8GB in baterijo, ki zdrži do 11,5 ur vam dopušča brezskrbno ustvarjanje tudi na profesionalni ravni. S Surface Laptop 3 se lahko povezujete na najsodobnejši način prek vhodov USB-C in USB-A ter naprenega mikrofona za zagotavljanje jasnega zvoka in 720p HD-kamere za kristalno čisto sliko med video klici. Na voljo v različici z 256GB in manjši s 128GB.

Tablica Surface GO 2

Surface GO 2 sodi v linijo Surface GO, kjer so na voljo cenovno ugodnejši in lažje prenosni izdelki. Tablični računalnik Surface GO 2 je namenjen za podjetja, šole, študente in družine, kjer si želijo vsestransko napravo z zaslonom na dotik, ki jo lahko uporabljajo tudi s tipkovnico in pisalom. Surface GO 2 ohranja enako tanek in lahek dizajn kot njegov predhodnik, a vendar ponuja nov, večji 10,5-palčni zaslon PixelSense od roba do roba, boljšo življenjsko dobo baterije, naprednejši mikrofon, boljšo prednjo kamero s 5MP in hitrejše delovanje. Izbirate lahko med notranjim spominom v velikosti 128GB in 64GB. Tablica Surface GO 2 je odlična izbira za vsakodnevna opravila, domače naloge in igro.

Tablica Surface Pro 7

Ali veste, kaj pomeni beseda ultralahek? Mi pravimo Surface Pro 7! Surface Pro 7 je tablični računalnik oz. naprava 2-v-1, ki ponuja uporabnost prenosnega računalnika, celodnevno baterijo in izjemno grafiko. Poganja ga najnovejši štirijedrni procesor IntelCore 10. generacije, ki je 2,3-krat hitrejši od prejšnjih generacij. Izjemni 12,3-palčni zaslon PixelSense z visoko ločljivostjo, takojšnjim vklopom in posodobljeno izbiro vhodov zagotavlja, da vaše ideje dvignete na novo raven. Tablico lahko v trenutku spremenite v samostojno stoječo napravo, saj ima na hrbtni strani vgrajeno stojalo. Z uporabo Microsoft Surface Pena-a, tipkovnice Microsoft Surface Go Signature Type Cover in brezžične miške Microsoft Arc mouse pa Surface Pro 7 postane prava mala pisarna. Na voljo v različici z 256GB kot tudi v 128GB.

Prenosnik Surface Book 3

Spoznajte Surface Book 3, prenosnik, ki bo izpolnil tudi vaša najvišja pričakovanja. Kos je velikim video in grafičnim projektom ter zahtevnim igram. Surface Book 3 združuje hitrost, grafiko in dolgo življenjsko dobo baterije. Je prenosnik, tablični računalnik in prenosni studio v enem. V spletni trgovini Harvey Norman je na voljo v velikosti 13,5”. Kaj še ponuja? Ima štirijedrni procesor IntelCore 10. generacije, izjemno grafiko NVIDIA, vrhunsko odzivno sledilno ploščico, udobno tipkovnico ter jasen zaslon PixelSense z visoko ločljivostjo, ki se odziva tako na Surface Pen kot na dotik. Delovni pomnilnik ponuja zmogljivih 8GB, trdi disk pa priročnih 256GB prostora za shranjevanje. Prenosni računalnik Surface Book 3 lahko brez težav označimo za prenosno elektrarno, saj zagotavlja zmogljivost za reševanje vseh vrst nalog z baterijo, ki lahko zdrži tudi cel dan.

Izbira je velika – glede na uporabo in vaše želje boste zagotovo našli pravo Surface napravo. Že veste, katero boste izbrali?


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več