22.01.2019 09:10
Posodobljeno 5 let nazaj.

Veracomp HPE delavnica: upravljanje in nadzor HPE ProLiant strežnikov

Prijavite se na delavnico, ki bo potekala 14.2.2019.

Na delavnici, ki bo potekala 14.2.2019, bo Boštjan Dolinar, izkušen strokovnjak pri Hewlett Packard Enterprise za področje strežniške infrastrukture, prikazal rešitve in prakse pri namestitvi, spremljanju, nadzoru in proaktivnem odpravljanju težav HPE strežniške infrastrukture.

Na delavnici bodo podrobneje predstavili funkcionalnosti HPE Integrated Lights Out (iLO), ki je sestavni del vsakega HPE ProLiant strežnika in omogoča oddaljeno upravljanje in spremljanje zdravja ter učinkovitosti HPE ProLiant strežnika ter ostalih HPE rešitev, ki so osnovana na najbolj varnih industrijsko standardnih strežnikih na svetu.

Spoznali boste lahko tudi programsko opremo HPE OneView, ki je najprimernejša rešitev za enostavno vzpostavitev, avtomatizacijo in upravljanje kompleksnejšega IT okolja, ki vključuje HPE strežnike, sisteme za shranjevanje podatkov in omrežno opremo.

Podrobneje bodo predstavili tudi novost: HPE InfoSight za ProLiant strežnike. HPE InfoSight je orodje, ki združuje strojno učenje in napovedno analitiko. Orodje preprečuje težave na infrastrukturi podatkovnega centra, še preden se pojavijo. Do sedaj so se s HPE InfoSight lahko spoznali uporabniki HPE Nimble, HPE 3PAR in HPE StoreOnce sistemov za shranjevanje podatkov. Od januarja 2019 je HPE InfoSight na voljo tudi uporabnikom HPE ProLiant, HPE BladeSystem, HPE Synergy in HPE Apollo strežniških sistemov, z iLO4 in iLO5.

Prijavite se na delavnico že danes, ker je število mest omejeno.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00