Računalništvo, telefonija
26.06.2019 14:33
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom

Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom
Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom

Skupina Veracomp kot distributer z dodano vrednostjo (ti. VAD – Value Added Distributer) nudi širok nabor rešitev in storitev, napredne storitve logistike ter poslovno, tehnično in marketinško podporo. Je regionalni VAD vodilnih ICT podjetij v CEE regiji.

Podjetje Veracomp je edini distrubuter podjetja Polycom s pisarno v Sloveniji. Nudi tudi možnost izposoje DEMO opreme omenjenega podjetja. Seznam vseh distributerjev najdete na POVEZAVI, na kateri lahko ta podatek tudi preverite.

Če bi želeli izkoristiti možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom, pišite na: peter.cicerov@veracompadria.com.

Polycomovi distributerji z dodano vrednostjo, kot je Veracomp, so v središču njihovega živahnega partnerskega ekosistema. Grajenje poslovnega odnosa s pooblaščenimi distributerji podjetja Polycom je dragocen vir za podporo nadaljnjemu uspehu. Pooblaščeni distributerji nudijo pomoč pri naročanju izdelkov Polycom, tehnično podporo, demonstracije delovanja ter druge strokovne storitve.

Omrežje pooblaščenih distributerjev družbe Polycom vam zagotavlja ustrezna znanja, orodja in vire, ki jih potrebujete za zagotavljanje celovitih rešitev za pospešitev rasti vašega podjetja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več