27.06.2019 10:17
Posodobljeno 5 let nazaj.

Viberjev poletni paket

Poleti, ko se odpravljamo na počitnice se dostikrat obremenjujemo z načrtovanjem dopusta, morebitnimi stroški pri klicih iz tujine ter usklajevanjem s prijatelji kje se bomo dobili na kosilu ali večerji. Z Viberjem je lažje, saj omogoča neposredno rezervacijo preko Booking.com direktno iz aplikacije, med čakanjem na letališču ali pa ležanjem na plači se lahko zabavate s kakšno od brezplačnih igre na Viberju.
Viberjev poletni paket

Preden začnete uživati v poletju, pripravite svoje mobilne telefone, poskrbite za dobro internetno povezavo in si naložite najnovejšo različico Viberja, ki ponuja napredna orodja in hitrejšo izkušnjo.

Gladko načrtovanje

Ali ste vedeli, da lahko brez da zapustite aplikacijo Viber, rezervirate celoten dopust ali s prijatelji delite hotele, ki ste jih izbrali? Pojdite v meni za razširitev klepeta (GIF+) in preko Booking.com poiščite popolno namestitev, delite možnosti v klepetu in potem, brez da zapustite Viber, naredite rezervacijo. Ob načrtovanju uživajte ob dobri glasbi, ki jo lahko poslušate preko Viberjevih globalnih partnerjev Spotifyja in YouTuba. Vam je vmes, ko čakate, da se prijatelji odzovejo, dolgčas? Nežno jih dregnite z gifi TuneMoji, ki ustvarijo zvok.

Živite kot domačini

Skriti stroški, ko telefonirate domov, so zadnja stvar, za katero si želite skrbeti, ko ste na poti. Tudi za to smo poskrbeli. Lokalna številka Viber vam omogoča, da sprejemate klice in sporočila brez stroškov gostovanja. To pomeni, da lahko potujete kjerkoli in govorite kadarkoli, ne da bi za to zapravili celo premoženje. Ta funkcija vam omogoča lastno lokalno telefonsko številko, kar pomeni, da vas lahko kdorkoli zunaj platforme Viber pokliče ali vam pošlje SMS sporočilo po lokalnih cenah. Zdaj lahko živite kot domačini in rezervirate izlete, hkrati pa ste ves čas dosegljivi. Trenutno je to na voljo v Združenih državah Amerike, v Veliki Britaniji in v Kanadi, kmalu pa bo na voljo tudi na drugih trgih.

Ne zamudite priložnosti za pogovor s prijatelji, družino, kolegi ali komur koli drugim, samo zato, ker je klic predrag! Če vaši prijatelji nimajo nameščenega Viberja, uporabite možnost Viber Out, ki vam omogoča, da preko aplikacije Viber pokličete tudi tiste, ki nimajo Viberja. Kupite si dobroimetje ali prihranite denar z naročniškim paketom.

Naj vas ne skrbi, če ne govorite tujega jezika, saj jih Viber zna kar trideset. Če želite prevesti sporočilo, pritisnite z dolgim klikom in prikazala se vam bo možnost izbire med tridesetimi jeziki. Viber vam omogoča, da govorite katerikoli jezik in to brez nadležnih zatipkov. Vam gre na živce, ko želite napisati “hrana”, Viber pa vam popravi “hvala”? Sedaj vam ne bo več nerodno, saj lahko popravite tudi poslana sporočila. Če se vaša majhna tipkarska napaka spremeni v sporočilo, ki ste ga poslali popolnoma napačni osebi, ne skrbite, saj lahko sedaj izbrišete sporočilo za vse, ki so udeleženi v klepetu.

Nikoli se ne izgubite

Uporabite funkcijo Deli lokacijo, s katero določite svoj položaj, izberete naslov in ga delite z ljudmi, s katerimi potujete. Najlažji način, da drugim pomagate, da vas najdejo.

Kvalitativni čas

Če hočete med čakanjem na avtobus ali letalo ubiti nekaj časa, lahko igrate eno izmed nešteto iger na Viberju. Igre Viber so zabaven in interaktiven način za povezovanje s prijatelji, obenem pa lahko vse stike s seznama povabite, da igrajo z vami.

Ostanite v stiku

Najboljši dopust je tisti, ki ga delimo! Odprite prav posebno Viber skupnost, ki je posvečena samo vašim počitnicam. Skupinski klepet – z neomejenim številom članov, z boljšo skrbniško kontrolo in kupom novih funkcij za klepet. Prijatelje in družino, ki ni z vami, povabite naj ostanejo z vami v stiku in jim pokažite, kako zabavno se imate na počitnicah. Ali pa povabite tiste, ki so z vami na dopustu, da skupaj praznujete in si ogledate spomine s počitnic. Nikoli ne zamudite interne šale, objavite brezskrbne fotografije in meme na najbolj uporabljeni instant aplikaciji v Sloveniji.

Vam sorodniki pišejo v več različnih klepetov? Sedaj lahko pokličete vse naenkrat, brez da bi izgubili kakovost klica, za kar se lahko zahvalite eni izmed najnovejših funkcij – skupinski pogovor, ki lahko vključuje do 5 oseb.

Povejte, tako kot je

Včasih ni potrebe, da uporabimo besede. Še posebej, če imate smešne nalepke, s katerimi lahko prikažete točno to, kar ste želeli povedati. Prenesite si paket nalepk Severina in proslavite njene priljubljene pesmi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGENCIJA ODMEV
Za več informacij so vam na voljo pri AGENCIJA ODMEV

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGENCIJA ODMEV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.