04.03.2019 15:25
Posodobljeno 5 let nazaj.

VLAK CODING EXPRESS

LEGO EDUCATION je zasnoval program za predšolske otroke, Coding Express, ki je
namenjen učenju zgodnjega programiranja.
VLAK CODING EXPRESS

S programom Coding Express bodo otroci intuitivno uporabljali računalniško razmišljanje za razvoj modelov in izražanje idej med gradnjo in programiranjem.

Namen je navdihniti predšolske otroke nad programiranjem. Otroci bodo spoznali / raziskovali zaporedja, ponavljanje, kodiranje, medtem, ko bodo razvijali spretnosti za reševanje problemov, kritično razmišljanje, sodelovanje ter socialne in čustvene sposobnosti.

Otroci bodo lahko sestavili vlak in ga z pomočjo enostavnih ikon programirali. Ob spoznavanju vlaka in programiranja, se bodo otroci skozi igro učili o zaporedju, ponavljanju, kodiranju ter vzroku in posledici tako, da bodo združevali ikone v programe. Vsaka ikona ima svoj namen in omogoča otrokom, da preizkusijo različne načine, kako priti do cilja.

Lekcije za Coding Express so bile razvite na podlagi Nacionalnega združenja za izobraževanje predšolskih otrok (NAEYC), ki so ustvarili smernice za začetek zgodnjega učenja veščin kodiranja.Na voljo je tudi brezplačna aplikacija, ki združuje fizično igro z digitalnim delom in je namenjena izboljšanju izkušnje.

Več o kompletih in programih za otroke lahko najdete na spletni strani podjetja LEGAMA, ki je uradni distributer v Sloveniji, za program LEGO® EDUCATION.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LEGAMA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LEGAMA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LEGAMA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

INFO-KOD d.o.o.