Računalništvo, telefonija
23.12.2017 10:17

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski božični prazniki

Vrhunski božični prazniki
Vrhunski božični prazniki

Huawei Mate 10 Pro je nedvomno najbolj napreden pametni telefon, ki je na voljo na trgu. Največja hitrost in učinkovitost sta prvič združena s posebno platformo za mobilno umetno inteligenco. Na ta način je Mate 10 Pro pripravljen za najbolj zahtevne naloge.


Z odličnim telefonom v teh prazničnih dneh ne boste imeli skorajda nobenih izzivov več. Huawei Mate 10 Pro namreč ni omejen samo na resne poslovne naloge. Nova Mate serija pametnih telefono bo odlična pomoč tudi pri domačih opravlih, ki jih imate v zadnjih dneh v letu.


Nakup daril? Pravi užitek!

Zaradi številnih počitniških nalog lahko marsikdo skorajda dobi vrtoglavico. Načrtujte svoje dolžnosti in jih shranjujte v virtualni koledar. Huawei Mate 10 Pro bo popoln počitniški pomočnik, ki vas bo na primer spomnil, da greste po sorodnike na letališče ali da naročite božično hrano v bližnji restavraciji. Koledar je prikazan na neverjetnem 6-palčnem zaslonu OLED, ki je skoraj brez okvirja. Če vašim otrokom med nakupovanjem v nakupovalnem središču postane dolgčas, se lahko zabavajo z gledanjem risank. Podpora HDR10 zagotavlja živahne, čudovite barve. Prav tako bo olajšal vaše praznično spletno nakupovanje. Z izbiro daril na tako odličnem zaslonu lahko poskrbite, da sta izbrana obleka ali hlače v točno takšnem barvnem odtenku, kot ste želeli.


Super hitro polnjenje

Svoj pametni telefon boste med prazniki uporabljali bolj pogosto. Ob koncu leta imate veliko več dela, hkrati pa se koncentrirate tudi na praznične priprave. Posledično uporabljate veliko več naprednih funkcij na svojem pametnem telefonu, pogosteje se obrnete na svoje prijatelje in delate več fotografij in videoposnetkov. Med počitnicami boste zagotovo našli več časa, da bi nadoknadili TV-serije in filme, ki ste jih zamudili. Zato mora imeti vaš pametni telefon zelo zanesljivo baterijo. Mate serija je že nekaj let znana kot serija z najboljšo baterijo na trgu. Novi Mate 10 Pro je opremljen z baterijo 4000 mAh, kar jo uvršča med najbolj zmogljive baterije na trgu. Ko vaš Huawei Mate 10 Pro končno ostane brez energije, je Huaweieva napredna tehnologija SuperCharge odgovorna za njegovo varno polnjenje. S samo 20-minutnim polnjenjem bo vaš HUAWEI Mate 10 Pro trajal ves dan!


Legendarna Leica in umetna inteligenca

Božič je tudi čas prave fotografske evforije. Fotografirate svoje otroke, družino, prijatelje, jedi, lepe božične okraske. Včasih pa se izkaže, da nekatere od vaših fotografij niso dovolj dobre. Huawei ima rešitev tudi za to težavo. Mate 10 Pro ponuja kombinacijo najbolj naprednih rešitev za fotografijo. Prvič, Huawei nadaljuje svoje sodelovanje z legendarno blagovno znamko Leica; drugič, pametni telefon uporablja dve leči; in tretjič, vaš fotografski asistent je umetna inteligenca, ki analizira predmete v realnem času, optimizira barve, kontrast, svetlost, izpostavljenost in dodatne parametre.


Z inteligentnimi algoritmi bodo počitniške fotografije, posnete s felefonom Mate 10 Pro, enakovredne profesionalnim fotografijam.

V primeru, da želite s svojim pametnim telefonom posneti še bolj izvirne počitniške videoposnetke in fotografije, razmislite o nakupu Huawei EnVizion 360 kamere. Ta majhna USB-C naprava vam bo zagotovila veliko zabave. 360-stopenjsko vsebino, ki na spletu postaja vse bolj priljubljena, lahko gledate neposredno na telefonu ali na YouTubu.


Huawei Mate 10 Pro je trenutno najbolj napreden pametni telefon na svetu, ki v svoji programski opremi uporablja funkcijo umetne inteligence. Mate 10 Pro ponuja tudi lepo oblikovano in trajno ohišje narejeno iz stekla. Telefon je odporen proti prahu in je vodoodporen. Mate 10 Pro uporablja najnovejši operacijski sistem Android Oreo z novim Huawei EMUI 8.0 uporabniškim vmesnikom.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več