Računalništvo, telefonija
30.12.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski sistem za video konference s samodejnim nadzorom kamere

.. Video konference niso samo sestavni del posla, ampak so postale kar nuja. Brez primerne opreme pa smo hitro goli in bosi ..
Vrhunski sistem za video konference s samodejnim nadzorom kamere
Vrhunski sistem za video konference s samodejnim nadzorom kamere

Mnogi, ki to berete, ste vsaj enkrat že sodelovali v video konferenci. Če ste imeli srečo, ste se ukvarjali zgolj z vsebino, mnogi pa se morajo ukvarjati tudi s tehnološkimi rešitvami, ki so bolj ali manj zapletene in bolj ali manj učinkovite.

Logitech RALLY je sistem, ki vas bo prepričal v trenutku. Je vrhunski Ultra HD sistem za video konference s samodejnim nadzorom kamere. Tehnologija RightSense avtomatizira boljšo uporabniško izkušnjo, modularni zvok v popolnosti pokrije srednje velike in tudi zelo velike prostore. Odlikujejo ga vrhunske komponente in eleganten dizajn.

Studijska kakovost videa

Logitech RALLY ponuja studijsko kakovost videa, tehnologija RightSense pa poskrbi za učinkovitejše sestanke z aplikacijami za videokonference, vključno s storitvami Google Hangouts Meet, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams in Zoom. Z modularnim zvokom, premišljenim upravljanjem kablov in vrhunskimi dodelavami se lepo vključi v vsak prostor.

RALLY ponuja neverjetno ostre videe, izjemne barve ter odlično optično natančnost pri ločljivosti do 4K. Logitechova tehnologija RightLight optimizira svetlobno ravnovesje tako, da poudari obraze in ustvari naravne odtenke kože tudi v slabših svetlobnih pogojih.

Pogovor skoraj kot “v živo”

Napreden kristalno čist zvok je pri video konferencah izrednega pomena. Sistem odlikuje naraven, jasen in zelo razumljiv govor. Logitech RightSound izboljša jasnost glasu s tem, da med drugim minimalizira hrup iz ozadja. Zmogljivi mikrofoni v kombinaciji z zvočniki poskrbijo za bogat in živ zvok ter karseda naravno izkušnjo govorjenja. Zvočniki so zasnovani, da jih postavite tako, da so poravnani z zaslonom, saj na ta način glas in video prihajata z istega konca in nikoli od zadaj. Tako je pogovor bolj naraven.

Za sobe z več kot 10 udeleženci dodajte Rally Mic Pods, da razširite zvočno pokritost in zagotovite udoben dostop do funkcij za izključitev zvoka. Vsaka enota doda pokritost za še šest udeležencev, zato lahko Rally postavite v velike sejne prostore in sejne sobe z do 46 osebami.

Vrhunski dizajn

Ustavimo se še pri dizajnu, ki pritegne že na prvi pogled. Vsako komponento RALLY sistema odlikuje vrhunski dizajn, primeren za profesionalno rabo. Kamera lahko celo premakne in prilagodi objektiv, da je izkušnja na zares visokem nivoju. Čeprav je glavna naloga sistema, da se prisotni na konferenci dobro vidijo in slišijo, je prav vsak del sistema videti odlično. Vrhunska kamera v jedru sistema je elegantno dodelana in v mat črni barvi s kovinskimi detajli izgleda premijsko.

Izpiljena uporabniška izkušnja

Uporabniška izkušnja je tu izpiljena do potankosti. Logitech RightSense je nabor tehnologij, vgrajenih v RALLY, ki avtomatizirajo uporabniško izkušnjo. RightSense samodejno kadrira udeležence konference ne glede na oddaljenost od objektiva kamere. RightLight daje prednost obrazom pred okoljem in s tem, kot smo že omenili, ustvari naravne tone kože. Tudi v okoljih, kjer so v ozadju okna in se pojavi močna svetloba za udeleženci sestanka, bodo obrazi jasno vidni. Medtem pa RightSound povečuje jakost glasnosti govora, ne samo da duši hrup iz ozadja, temveč tudi samodejno izravnava glasove.

Z vozliščem za namizje boste lahko kable obvladovali brez težav. Tudi vhod HDMI odpravlja potrebo po dodatnih kablih in olajša skupno rabo vsebine.

Več o rešitvi lahko najdete na spletni strani www.teksel.si. Pri njih na Tržaški cesti 132 lahko v demo sobi omenjen sistem za video konferenco tudi preizkusite in se prepričate o njegovi kakovosti. Na voljo imajo tudi testni komplet, ki ga lahko posodijo uporabnikom, da ga testirajo v svoji sejni sobi oziroma v sobi za sestanke.

Ekipa TEKSEL z dolgoletnimi izkušnjami in bogatim tehničnim znanjem ponuja tudi montažo Logitech Rally sistemov in celotno integracijo z obstoječimi profesionalnimi zasloni oziroma interaktivnimi zasloni na dotik. V primeru, da kupci oziroma bodoči uporabniki potrebujejo tudi kompatibilne profesionalne zaslone ali interaktivne zaslone na dotik, ima TEKSEL tudi za to pestro ponudbo in vrsto rešitev. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več