28.02.2020 09:00

Vrhunski zvočniki, predstavljeni na vrhunski način

Vrhunski zvočniki in ojačevalniki si zaslužijo tudi vrhunsko predstavitev v prav takšnem ambientu. Tako se je nedavno na Ljubljanskem gradu odvil dogodek TAD Listening Session Vol. 02, kjer je TAD ekipa oznanila svetovno pred-premiero novega referenčnega monitor zvočnika CR1 (naslednika CR1MK2, 2012) ter referenčni stereo ojačevalnik M700S (naslednik M600, 2009).
Vrhunski zvočniki, predstavljeni na vrhunski način

O referenčnosti in njeni reprodukciji glasbe je govoril Aleš Kacjan, solo prečni flavtist v orkestru Slovenske filharmonije. Predstavil je efekte opreme in učinek zvoka v različnih zvrsteh glasbe: pop, jazz, klasika. Predvajal je različne skladbe, s čimer so poslušalci lahko slišali kakovost novih TAD-ovih zvočnikov in pripadajoče TAD High-End elektronike. V zaključku je posredoval še nekaj zanimivih informacij glede opreme v povezavi z različnimi glasbenimi inštrumenti, posebej pri klasični glasbi.

V neformalnem delu dogodka so obiskovalci prisluhnili glasbi iz prostega izbora TAD ekipe, o čemer je kasneje sledila izmenjava mnenj.

Ekipa TAD Slovenija je izpostavila, da je bila izvedba predpremierne prezentacije novih TAD zvočnikov velik projekt. Premierna predstavitev bo na Japonskem v mesecu marcu ter nato na High End sejmu v Munchnu meseca maja. Zahvala za to, da je dogodek odlično uspel, gre pooblaščenemu TAD trgovcu – Audio Serum.

»Izdelek je vrhunsko izdelan in kvalitetno opravlja funkcijo posredovanja zvoka iz celotnega slušnega spektra. Zvočniki oz. komponente so zelo kvalitetno izdelane, tudi oblikovno. Glasbo res lahko začutiš v vsem njenem spektru, sliši se prav vse vključene inštrumente. Lahko zagotovim, da so TAD komponente, tako kot samurajski meč, dokaz japonske visoko kvalitetne kulture, saj so res izdelane vrhunsko,« je oceno TAD zvočnikov podal Egon Zonta, lastnik in direktor ponudnika Hi-Fi opreme Archus.si.

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

SMART COM d.o.o.