Računalništvo, telefonija
22.05.2019 14:25
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse kar potrebujete za kvalitetno poslušanje glasbe na enem mestu – KEF LSX aktivni zvočniki

KEF LSX je aktiven brezžični zvočniški sistem, ki potrebuje le kabelsko napajanje in povezavo preko vašega domačega Wi-Fi omrežja. Med sabo sta povezana kar preko Wi-Fi-ja ali pa preko ethernet kabla. Vsebuje ojačevalec, digitalno analogni pretvornik in mrežni predvajalnik.
KEF LSX aktivni brezžični zvočniki
KEF LSX aktivni brezžični zvočniki

KEF LSX aktivni zvočniki so pomanjšana verzija KEF LS50 Wireless aktivnih zvočnikov, ki veljajo za ene najboljših aktivnih zvočnikov na tržišču. Ustavrili so ga z idejo, zakaj spreminjati recept, če stvar deluje in to bolje kot katerikoli drugi aktivni zvočnik. Pomanjšati zvočnik in obdržati kvaliteto zvoka je zahtevna naloga, vendar so jo pri KEF-u opravili z odliko.

KEF LSX vsebuje prilagojene močne ojačevalnike, digitalno-analogne pretvornike in predvajalnike za izredno kvalitetno predvajanje glasbe preko lastne aplikacije. KEF LSX nudi povezave preko WiFi, Bluetooth, USB in optičnega kabla. Na zvočnike lahko povežemo tudi TV, CD, itd., tako digitalno kot analogno.

Razlika med večjimi KEF LS50 Wireless in manjšimi KEF LSX je seveda v velikosti, moči in obliki. KEF LSX so zaradi velikosti primerni predvsem za manjše prostore (do 40m²), so malce drugačne oblike ter obdani s tkanino, saj je zvočnike oblikoval svetovno priznani industrijski oblikovalec Michael Young. Zvočnika se lahko med sabo povežeta tudi preko Wi-Fi omrežja, tako da niste omejeni na razdaljo ethernet kabla, tako kot pri LS50 Wireless.

Oboje aktivne zvočnike se upravlja preko aplikacije, ki vam omogoča internetni platformi Spotify in Tidal ter dostop do vaše glasbene knjižnice na telefonu ali tablici. Lahko se povežete tudi preko Bluetooth® aptx ter AirPlay2 (z Applovimi napravami).

Ojačevalniki, digitalno-analognik pretvorniki ter predvajalniki v LS50 Wireless ter LSX so posebej narejeni in prilagojeni prav za njih, tako da je zvok optimalno prilagojen za te zvočnike.

Iščete zvočniški sistem in nimate prostora za vse enote? KEF LSX vsebujejo vse, kar potrebujete za kvalitetno poslušanje glasbe.

Za več informacij o KEF LSX KLIKNITE NA TO POVEZAVO.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več