Računalništvo, telefonija
22.10.2020 07:30
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse za domačo pisarno na enem mestu

Časi so nepredvidljivi in domača pisarna je nekaj, na kar se bomo morali navaditi. Mnoga podjetja namreč zaradi virusa Covid-19 svoje zaposlene selijo v domače pisarne. Delo od doma postaja stalnica, saj mnogi v njem vidijo številne koristi.
Vse za to, da vam bo v pisarni doma prijetno.
Vse za to, da vam bo v pisarni doma prijetno.

Za delo od doma moramo biti primerno opremljeni. Domača pisarna nam mora namreč nuditi udobje, ustrezno ergonomijo in podobno. Le tako se bomo namreč z veseljem vsak dan usedli za računalnik in opravili službene obveznosti. Z rešitvami podjetja Digitus to ne bo težava.

Miza, ki vas bo razvajala

Ena izmed odličnih rešitev, s katerimi boste delovno okolje prilagodili svojim potrebam, je Digitus električna delovna postaja, s katero lahko obstoječo mizo pretvorite v ergonomično delovno postajo. To je nekakšen okvir za mizo, ki pa je veliko več kot to. Nanj lahko namestite obstoječo mizno ploščo širine med 120 in 200 centimetrov in med 70 in 90 centimetrov globine. Priložen je upravljalnik z zaslonom na dotik s 3 višinskimi nastavitvami, ki se jih da po želji programirati, in opozorilno funkcijo, ki skrbi da ste vedno aktivni. Višino lahko prilagajate med 62 in 128 centimetri.

Spajalna cev za kable

Še ena rešitev, s katero bo vaša delovna miza vedno urejena, je Digitus vertikalna spenjalna cev. Je idealna rešitev za uporabo z zgoraj omenjeno dvižno delovno postajo oziroma mizo. Posamezne člene lahko odstranite ali dodate glede na svoje potrebe.

K urejenemu delovnemu prostoru bo veliko pripomogla tudi Digitus posoda za shranjevanje in urejanje kablov, ki omogoča namestitev razdelilca v škatlo ter poskrbi za urejenost kablov na mizi ali v omarici. Odločitev je vaša, rešitev pa na dlani.

Nosilci vseh vrst

Veliko prostora na mizi lahko zasede monitor, a z namiznimi nosilci, ki jih prav tako najdete na spletni strani trgovca TECHTRADE, imajo tudi za to rešitev. Namizne nosilce za enega ali dva monitorja lahko enostavno vpnete v mizo in tako rekoč ne zasedejo prav nič prostora. Prav tako so na voljo nosilci, na katere lahko namestimo tako monitor kot tipkovnico.

Če vam je ljubše, pa si lahko omislite ličen namizni podstavek za monitor, pod katerega lahko ob zaključku delovnega dne pospravite tipkovnico.

Prav tako imajo na voljo namizni nosilec za prenosnike, ki omogoča nastavitev kota. Pomembno in uporabno je, da odprta konstrukcija omogoča dobro prezračevanje prenosnika.

Delovna postaja vse v enem

Omenimo še Digitus delovno postajo, ki jo postavite na mizo in s katero si lahko ustvarite svoje ergonomsko delovno okolje. Delovni postaji lahko nastavite višino med 10 in 46 centimetri. Površina je dovolj velika, da omogoča namestitev dveh monitorjev. Ima tudi ločeno polico za tipkovnico in miško, tako da bo vse, kar potrebujete, vedno na svojem mestu. Postaja je ob nakupu že sestavljena in pripravljena na uporabo.

Več o rešitvah podjetja Digitus za idealno delovno okolje najdete na spletni strani TECHTRADE.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več