Računalništvo, telefonija
28.02.2020 14:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Wiko View4 in View4 Lite – z baterijo, ki vas ne bo pustila na cedilu

WIKO je v svoji zasnovi osredotočen na dostopnost tehnologije. V sklopu te strategije se blagovna znamka še osredotoča na avtonomijo baterij. Ker ste vedno na poti in se življenje nikoli ne ustavi, potrebujete energijo, ki vam bo omogočila dolgotrajno neodvisnost. View4 je opremljen z izjemno dolgotrajno baterijo, ki zagotavlja, da 3 dni ne boste ostali brez energije, ne glede na to, kaj se zgodi! Vedno ponuja večjo vrednost, ima tudi trojni fotoaparat in super prostoren pomnilnik.
Wiko View4 - 3 dni neprekinjene uporabe z enim samim polnjenjem
Wiko View4 - 3 dni neprekinjene uporabe z enim samim polnjenjem

View4 vas ne bo pustil na cedilu! Njegova baterija s kapaciteto 5000 mAh je zasnovana za zahtevne uporabnike in nudi 3 dni neprekinjene uporabe z enim samim polnjenjem. S pomočjo optimizacijo strojne in programske opreme njegova zgradba procesorja porabi manj energije kot predhodna generacija. Povrh tega pa WIKO sodeluje s priznanim testnim laboratorijem SmartViser in opravlja zahtevne teste, da lahko zagotavlja najboljšo možno avtonomijo pri vseh pametnih telefonih WIKO.

Pameten trojni fotoaparat

S trojnim zadnjim fotoaparatom modela View4 boste lahko posneli barvite in ostre slike kot profesionalni fotograf! S senzorjem ločljivosti 13 MP boste preprosto posneli fotografije in portrete v vseh trenutkih. Fotoaparat je opremljen s pametnimi funkcijami AI, ki omogočajo samodejno zaznavanje pokrajine in prilagajanje. Delite točno tisto, kar vidite, ne da bi izrezali pokrajine ali napravili kakšen korak nazaj. S 114-stopinjskim fotoaparatom in Super Wide Angle boste ujeli panoramske in skupinske posnetke. Bi radi še namig na zamegljenost? Fotoaparat deluje s senzorjem ločljivosti 13 MP, ki v kombinaciji s senzorjem 2 MP v načinu Bokeh zagotavlja umetniške zamegljene učinke.

Prostoren pomnilnik, izjemna zmogljivost

Brez skrbi! Skrb, da bo zmanjkalo prostora, je odveč: za shranjevanje vaših podatkov je na voljo 64 GB notranjega pomnilnika. Shranite lahko 4000 fotografij, 50 delov svoje najljubše serije, 300 glasbenih albumov ali 140 iger. Poleg tega lahko z mikro SD-kartico razširite svoj pomnilnik vse do 256 GB.

Z vgrajenim zmogljivim procesorjem MediaTek A25 Octa-core in 3 GB pomnilnika RAM ne bo več ovir za neomejeno uporabo aplikacij in iger pri visoki procesorski hitrosti.

Poglobljen zaslon

Novi model View4 se ponaša z velikim, 6,52-palčnim sprednjim zaslonom za ultra poglobljeno zaslonsko doživetje. Zaslon HD+ nudi največje vizualno udobje. Minimalistični zaslon brez roba v obliki črke V vas bo z globino barv povsem prevzel. Na razširjenem zaslonu širokega formata 20:9 z zmanjšano zarezo tako igre in videoposnetki oživijo.

Vstopite v vesolje

Barve in odsevi, ki jih je navdahnilo nočno nebo, razkrivajo vaš prefinjen okus z novim sijočim zrcalnim okvirjem v Cosmic Blue, Cosmic Gold ali Cosmic Green. Poigrajte se z učinkom prizme in ustvarite svojo mavrico tako, da zadnji pokrov nagnete pod virom svetlobe, žarnico ali fluorescentno cevjo. Prelivajoč rob vse zaobljene dele odene v barvit vzorec.

Gumb za Googlovega pomočnika

Preprosto pritisnite vgrajeni gumb za možnost Pomočnik Google, da se sproži način Walkie Talkie ter Googlu naročite, naj nastavi budilko, posodobi vaš koledar, preveri vremensko napoved ali vklopi svetilko v trenutku, ko jo potrebujete. Ni vam več treba zapravljati časa z odklepanjem telefona ali ukazom »OK Google«.

Originalni dodatki

Wikovi originalni prilagojeni dodatki poudarjajo vrhunsko zasnovo View4 z dodano zaščito in ergonomskimi lastnostmi.

Tanek dizajn

Elegantno novo pametno okence prikazuje diskreten vmesnik, prek katerega lahko z enim samim pogledom preverjate svoje klice, obvestila in informacije o skladbah. Poudarek je na udobju z enostavnim oprijemom in odlično opcijo, kot nalašč za igre in filme. Svež, tanek dizajn je tako eleganten kot praktičen. Na voljo v 2 različnih odtenkih: Smoked Grey in Smoked Bleen.

Hibriden zaščitni ovitek

Zaščitna torba ima prozoren dvojni material za dodatno zaščito. Trdi zadnji pokrov ščiti View4 pred nepričakovanimi padci in udarci, medtem ko se mehki, zaobljujoč okvir zlahka zapre in odpre.

Potiskano kaljeno steklo

S popolno zaščito proti udarcem in praskam boste lahko povsem brez skrbi. Posebno odporen zaščitni sloj ohranja občutljivost zaslona na dotik, poleg tega pa ima tudi premaz proti prstnim odtisom.

View4 Lite bo na voljo od konec marca 2020. Več o njem odkrijte TUKAJ. Ostanite v pričakovanju na View4 skupaj z drugimi letošnjimi novimi izdelki.

Za več informacij obiščite spletno stran www.wikomobile.com.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več