Računalništvo, telefonija
18.08.2016 21:02
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

XIAOMI Mi4C: všečen pametni telefon za dobro ceno

XIAOMI Mi4C: všečen pametni telefon za dobro ceno
XIAOMI Mi4C: všečen pametni telefon za dobro ceno

XIAOMI Mi4C poganja android verzije 5.1. Podpira 4G podatkovni prenos, ki dopolnjuje dobro delovanje procesorja Snapdragon 808, ki je 6 jedrni, 64 bitni procesor, s 16 ali 32 GB notranjega pomnilnika (ROM).

Napravo odlikujeta sprednja in zadnja kamer s 5 MP in 13 MP. Pametni telefon ima 2 GB delovnega pomnilnika, ki delovanje pametnega telefona prikazuje na Sharp-ovemu zaslonu. Naprava ima vgrajeno funkcijo “double tap”, ki služi kot gumb za nazaj, denimo v primeru zmotnega pritiska na kakšen gumb ali preprosto napačnega zapisa npr. besedila v SMS sporočilu.

Delovanje pametnega telefona podpira 3080 mAh baterija, ki bo poskrbela za dober dan delovanja vaše naprave. Ko se bo naprava izpraznila jo lahko napolnite preko USB-C priključka, ki služi kot napajalnik in kot modul za prenos podatkov iz pametnega telefona na druge naprave.

Pri spletnem trgovcu Everbuying imate na voljo dve različici istega modela, ki se razlikujeta po kapaciteti notranjega pomnilnika. 16 in 32 GB različici lahko naročite na povezavah:

  • 16 GB XIAOMI Mi4C: tukaj, za € 116.75 in
  • 32 GB XIAOMI Mi4C: tukaj, za € 187.19.

Več o sami napravi si lahko ogledate v video posnetku spodaj.

(Spletni trgovec Everbuying poskrbi tudi za garancijo izdelka in vračila denarja v primeru poškodbe ali nezadovoljstva z izdlekom)



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več