Računalništvo, telefonija
03.06.2020 07:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z novim monitorjem Philips 242B1V sta večja produktivnost in varovanje zasebnosti postali resničnost

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje nov 24-palčni (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 242B1V. Zasnovan, da pomaga strokovnjakom pri izboljšanju produktivnosti, hkrati pa omogoča varovanje občutljivih podatkov in vsebin pred neželenimi pogledi, je ta novi model opremljen z polno visoko ločljivostjo (1920 x 1080) in tehnologijo SmartImage za najboljšo vizualizacijo slik in videov.
Monitor Philips 242B1V nudi varen ogled z zasebnim načinom
Monitor Philips 242B1V nudi varen ogled z zasebnim načinom

Zaščitite zaupne podatke pred nepooblaščenim gledanjem

Philips 242B1V v trenutku ustvari zasebnost s preprostim prehodom v način zasebnosti in tako prepreči vizualno hekanje in omogoča skrivanje zaslona pred ljudmi v odprtih pisarnah in skupnih delovnih mestih. Ta nova inovativna funkcija je resnično zasnovana posebej za podjetja in strokovnjake, ki se ukvarjajo z občutljivimi podatki, ki jim morajo zagotoviti še večjo zaupnost. Philipsov način zasebnosti (Philips Privacy Mode) nudi integrirano rešitev za varovanje zasebnosti brez uporabe okorne zaščite za zaslon. Enostavno pritisnite gumb, da preklopite v način zasebnosti; zaslon se bo zdel temen in sliko bo od strani komaj videti, na sredini pa bo jasna. Zahvaljujoč tej možnosti lahko samo uporabnik neposredno pred zaslonom prebere vsebino na zaslonu in s tem izkoristi bolj varen način dela.

Odlična kakovost slike in prijetna uporabniška izkušnja

Medtem ko pomaga pri zaščiti podatkov na zaslonu, novi Philips 242B1V ponuja tudi visoko-kakovostne slike v polni visoki ločljivosti Full HD (1920 x 1080) in tehnologijo IPS za izjemno širok razpon natančne reprodukcije barv in izjemno širok 178-stopinjski kot gledanja.

Poleg zasebnosti in zmogljivosti je ta novi model poln funkcij, ki povečujejo udobje in nudijo ergonomsko prijazen delovni prostor. Monitor je opremljen z načinom Easy Read, ki zagotavlja bralno izkušnjo kot na papirju in stojalom SmartErgoBase, ki zahvaljujoč nastavitvi višine, vrtenju, nagibanju in prilagoditvi kota vrtenja omogoča, da uporabnik nastavi monitor na idealno razdaljo in položaj gledanja. Philips 242B1V vključuje tudi način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue mode), ki uporablja tehnologijo pametne programske opreme za zmanjšanje škodljive kratkovalovne modre svetlobe, in tehnologijo brez migetanja (Flicker-Free), ki zmanjšuje utripanje zaslona za bolj udobno gledanje.

Trajnosten in okolju prijazen monitor z odličnimi zmogljivostmi

Ekološko jedro tega monitorja zasije s svojimi inovativnimi lastnostmi. Philips 242B1V ima tri glavne funkcije, ki pomagajo prihraniti, hkrati pa zagotavljajo najboljšo kakovost in udobje: tehnologije LightSensor, PowerSensor in SmartImage. Medtem ko LightSensor zagotavlja popolno svetlost z minimalno močjo, saj še dodatno zmanjša porabo energije, vgrajeni PowerSensor zazna prisotnost uporabnika in samodejno zmanjša svetlost monitorja, ko uporabnik ni prisoten, kar podaljša življenjsko dobo monitorja in zniža stroške energije za do 70 odstotkov.

SmartImage je ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. Na podlagi analize prikazane vsebine SmartImage prilagodi kontrast, barvno nasičenost ter ostrino slik in videoposnetkov.

Poleg široke palete vrhunskih inovacij je Philips 242B1V na splošno energetsko učinkovit in skladen z več okoljskimi standardi in certifikati, vključno z EnergyStar 8.0, EPEAT* in RoHS.
Zaščitnik zasebnosti z vrhunskimi lastnostmi in okolju prijazen monitor Philips 242B1V bo na voljo od sredine junija 2020 po priporočeni prodajni ceni 449 €.

* Certifikat EPEAT velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite https://www.epeat.net/

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju Philips monitorjev:
PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več