08.08.2018 07:22

Z novim Samsung Galaxy Tab S4 do še večje produktivnosti tudi na poti

Za vse, ki želimo uživati v produktivnosti namiznega računalnika z mobilnostjo tabličnega računalnika, ima družba Samsung dobro novico. Predstavila je nov tablični računalnik - Samsung Galaxy Tab S4. Prilagojen je za vse z natrpanim urnikom in vse, ki želimo najsodobnejšega asistenta na področju zabave in večopravilnosti. Z novostmi, kot so aplikacija Samsung DeX, zmogljivejša baterija in izboljšanim S Pen pisalom Galaxy Tab S4 omogoča večjo produktivnost s pametnejšim opravljanjem dela na najvišji ravni zmogljivosti.
Z novim Samsung Galaxy Tab S4 do še večje produktivnosti tudi na poti

Produktivnost z aplikacijo Samsung DeX in S Pen pisalom

S Samsung Galaxy Tab S4 podjetje prvič na tabličnem računalniku predstavlja aplikacijo Samsung DeX. Uporabniki lahko uporabniški vmesnik operacijskega sistema Android nadgradimo z izkušnjo, kot jo omogoča namizni računalnik. Tako lahko po vzoru namiznega računalnika neposredno na Galaxy Tab S4 odpremo več oken z aplikacijami za Android, vključno z zbirko orodij Microsoft Office. Po potrebi lahko spreminjamo velikost oken, prenašajo vsebino med različnimi aplikacijami in za večjo učinkovitost uporabljajo bližnjice in ukaze na tipkovnici (Book Cover Keyboard, ki je naprodaj ločeno).

DJ Koh, predsednik in izvršni direktor v družbi Samsung Electronics poudarja: »Galaxy Tab S4 je premijska tablica z nameščeno aplikacijo Samsung Dex, ki pomaga potrošnikom do najboljših rezultatov kjerkoli so. V zadovoljstvo nam je, da s tablico potrošnikom dajemo občutek prostega časa in udobja. Hkrati jim ta novost v našem ekosistemu povezanih naprav prinaša še nabor lastnosti, ki jim bodo omogočile zabavo.«

Če želimo dodaten zaslon, lahko prek kompatibilnih adapterjev projiciramo vsebine na zunanji zaslon. Tako lahko Galaxy Tab S4 služi kot sledilna plošča ali skicirka ter kot tablični računalnik, ki deluje nemoteno na operacijskem sistemu Android in nam omogoči uporabo dveh zaslonov hkrati.

V pisarni, doma ali na poti Galaxy Tab S4 napaja baterija z zmogljivostjo 7.300 mAh, kar zadostuje za do 16 ur predvajanja video vsebin. V paketu z Galaxy Tab S4 je tudi S Pen pisalo, ki prispeva k še večji produktivnosti uporabnikov. Ponuja odličen način za izražanje kreativnosti in komuniciranje. Zahvaljujoč S Pen pisalu in s pomočjo lastnosti Screen-Off Memo lahko na poti pišemo zapiske. Tablico lahko uporabljamo tudi za navigacijo, prevajanje in organizacijo zapiskov prek aplikacije Samsung Notes ter pošiljanje personaliziranih besedil prek aplikacije Samsung Live Message. Dodatno pa Samsung Knox, kot je poimenovana varnostna platforma na obrambni ravni, zagotavlja, da so kritične informacije na napravi zaščitene na več ravneh.

Zaslon, ki je kos vsakemu opravilu ali predvajani vsebini

S pravim zaslonom lahko preprosto postorimo in doživimo več. Celo strokovnjak, ki je zelo obremenjen, bo našel čas za igro ali ogled filma. Sedaj lahko uporabniki uživamo v še bolj poglobljeni izkušnji na napravi, ki jo lahko povsod nesemo s seboj. Čeprav je po velikosti Galaxy Tab S4 podoben predhodnemu Galaxy Tab S3, ga odlikujejo ožji robovi in posledično velik zaslon, ki po diagonali meri 267,2 mm (10,5 palcev). Tablica se ponaša s Super AMOLED (sAMOLED) tehnologijo, razmerjem stranic zaslona 16:10 z ločljivostjo 2560×1600 slikovnih pik in gostoto 287 pikslov na palec (ppi), zaradi česar naprava prikazuje živahne podrobnosti slike in resnične prikaze. Samsung Galaxy Tab S4 ima štiri zvočnike, ki jih je uglasilo podjetje AKG in so nadgrajeni s poglobljeno tehnologijo zvoka – Dolby Atmos®. Tako Galaxy Tab S4 omogoča jasen dialog, široka zvočna polja, maksimalno glasnost brez popačenj in skladno glasnost predvajanja.

Izboljšana povezljivost bo olajšala življenje

Samsung Tab S4 odlikujejo nove in izboljšane zmožnosti, s katerimi uporabnik lažje upravljamo svoje povezane naprave in življenjski slog. Z vzpostavitvijo povezave in prenosom datotek, opravil in opomnikov lahko uporabniki prek aplikacije Samsung Flow upravljamo vse svoje naprave. Aplikacija SmartThings olajša spremljanje in nadzor naprav v pametnem domu kar prek tablice. In še, z aplikacijo Daily Board so nam na enem, preprosto dostopnem mestu na voljo najljubše fotografije in osnovne informacije, kot so podatki o vremenu, vnosi v koledarju in ura.

Samsung Galaxy Tab S4 bo slovenskim uporabnikom na boljo predvidoma do konca poletja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

ANNI d.o.o.