Računalništvo, telefonija
29.01.2019 13:01
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za učinkovite in enostavne prezentacije

Predstavljajte si, da ste na sestanku. Vsak izmed udeležencev ima seveda pred seboj prenosni računalnik, na katerem si je pripravil določene rešitve. Težava pa se pojavi, ko je treba te rešitve deliti z ostalim omizjem, obračati računalnik in vsem na majhnem zaslonu kazati, kako ste si zadevo zamislili.
InstaShow preprosto vklopite v HDMI in USB vhod na prenosnem računalniku in zabava se lahko prične.
InstaShow preprosto vklopite v HDMI in USB vhod na prenosnem računalniku in zabava se lahko prične.

Z enim gumbom do predstavitve

Ali ne bi bilo enostavneje, da bi na preprost način vse te informacije, ki so lahko ključnega pomena pri projektu, delili na projektor ali profesionalni zaslon? Prav to z uporabniku zelo enostavno rešitvijo ponuja brezžični prezentacijski usmerjevalnik BenQ instaShow WDC10. Ta poenostavi prezentacije in omogoča, da se uporabniki (v našem primeru udeleženci sestanka) izmenjujejo pri predstavitvah. Pri teh zadevah je zelo pomembno, da vse poteka hitro in brez nepotrebnih zapletov. Ker se podjetja, ki ustvarjajo takšne in podobne rešitve zavedajo, da je prav uporabniška izkušnja ena izmed ključnih stvari pri tem, ali bo izdelek uspešen ali bo šel v pozabo, so to razmišljali tudi pri BenQ instaShow WDC10. Prav zato je usmerjevalnik dobil inovativen gumb Plug and Play InstaShow, ki z enim klikom omogoči prenos vsebine iz zaslona osebnega računalnika na projektor ali zaslon.

Kaj pa varnost?

Ker je danes vse bolj pomemben vidik varnosti, ima naprava poleg vseh svojih zanimivih in nadvse uporabnih funkcionalnosti tudi zelo varno povezavo – ponuja namreč 128-bitno varnost. Ta udeležencem omogoča izmenjavo zaupnih podatkov.

InstaShow pa ponuja še nekaj nadvse uporabnega: industrijsko vodilno funkcionalnost InstaVideo, ki omogoča preklop iz načina predstavitve na video način – spet zgolj z enim samim pritiskom na InstaShow gumb.

Z BenQ instaShow WDC10 bo vsak sestanek bolj učinkovit in rešitve preglednejše. To bo omogočila hitra in brezhibna menjava zaslonov različnih udeležencev z enim samim pritiskom na gumb. Omeniti velja tudi, da Plug and Play omogoča brezžično povezavo brez nameščanja kakršne koli programske opreme.

Ob nakupu BenQ InstaShow WDC10 v kompletu dobite dva gumba, sicer pa sama enota podpira povezovanje kar 16 uporabnikov, torej še 14 dodatnih gumbov, kar zadostuje tudi za večje in bolj zahtevne sestanke. Vsak uporabnik namreč za povezovanje potrebuje svoj BenQ InstaShow gumb. So pa za več uporabnikov na voljo dodatni kompleti InstaShow Button Kit z dvema gumboma in stilsko oblikovanim namiznim držalom “Cradle”.

Domet do 7,5 metra

InstaShow preprosto vklopite v HDMI in USB vhod na prenosnem računalniku in zabava se lahko prične. Brezžični sistem ima domet 7,5 metra, kar omogoča, da se uporablja tako v majhnih kot tudi velikih prostorih, sobah za sestanke, učilnicah ali predavalnicah. Lahko ga priklopimo na različne naprave vključno s projektorji, interaktivnimi tablami, zasloni na dotik, računalniškimi monitorji, profesionalnimi zasloni in LCD televizorji. Predvaja do 30 sličic na sekundo z vhodno ločljivostjo do 1920 x 1080 slikovnih točk. Brezžično zmore podatke prenesti s hitrostjo do 400 MB na sekundo, združljiv pa je z operacijskimi sistemi Windows, MAC in Chrome.


Za več informacij o izdelku obiščite www.teksel.si.


Tukaj pa lahko preberete in raziščete še več o prezentacijskem usmerniku BenQ InstaShow WDC10 in o dodatku za prezentacijski usmernik BenQ InstaShow Button Kit, kjer lahko oboje tudi kupite.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,