Računalništvo, telefonija
15.06.2019 18:00

Deli z drugimi:

Share

Za vse, ki bi pred dopustom radi opravili še kakšen ugoden nakup

.. Čas dopustov, ko je vse nekako bolj lahkotno, je pred vrati. Morda pa ste pred odhodom na oddih ugotovili, da morate opraviti še kak nakup. Nič lažjega ..
Za vse, ki bi pred dopustom radi opravili še kakšen ugoden nakup
Za vse, ki bi pred dopustom radi opravili še kakšen ugoden nakup

Junij je mesec, ko načrtujemo dopust ali se nanj že odpravljamo, otroci se za nekaj časa poslavljajo od šolskih klopi, bliža se poletna vročina in vse poteka počasneje. Je pa to tudi čas, ko ugotovimo, da moramo kupiti še kakšno stvar, preden odrinemo na morje. Poleg tega želimo otroka, ki je pravkar zaključil šolsko leto, nagraditi za ves vloženi trud.

Naročajte v udobju svojega doma

Zakaj bi se drenjali v trgovinah in tavali od ene do druge ter iskali primerne izdelke, če jih lahko v udobju domačega fotelja in klime naročimo na spletu. Na spletni strani megapanda.si nudijo vrsto izdelkov različnih kategorij. Tako si lahko omislite pametni mobilni telefon, slušalke za na morje, pametno uro, če je morda še nimate, pa vse do pripomočkov za vrt, kuhinjo in še marsikaj.

Vsakdo bo našel kaj zanimivega

Če že veste, kaj potrebujete, kar pohitite. Če pa morda še ne veste, kaj bi kupili svojemu najstniku za zaključek šolskega leta, pobrskajte po spletni strani. Prepričani smo, da boste našli marsikaj zanimivega.

Poglejmo podrobneje. Na vrhu pregledne spletne strani je izpostavljena kategorija mobilna telefonija. Tam lahko izbirate med telefoni različnih proizvajalcev (Samsung, Huawei, Apple, LG …), na voljo pa je tudi dodatna oprema zanje.

V kategoriji pametne ure je na voljo veliko vrst ur – elegantne, športne, zanjo, zanj, pa tudi otroške s sledenjem lokacije, dvosmerno komunikacijo in še in še.

Ideje za darilo in hiti poletja

Bi radi presenetili svojo najdražjo in ji podarili nakit? Verižice, zapestnice, uhani – vse je na svojem mestu. Če vprašate nas, bi ji privoščili dizajnersko pametno uro, ki je videti kot lična zapestnica. Tako ubijete dve muhi na en mah.

Že na začetku smo omenili darila. Če nimate prave ideje, so na spletni strani megapanda.si pripravili poseben zavihek “Ideje za darilo”. Tu najdete kar nekaj zanimivih in cenovno ugodnih. Podobno uporabna je kategorija “HIT poletja 2019”, kjer so zbrali izdelke, ki vam bodo prišli prav pri poletnih aktivnostih na plaži, na poti oziroma kjerkoli boste.

“Praznimo skladišče” in “več je manj”

Na dnu spletne strani je še nekaj kategorij za hitrejše iskanje, med njimi pa sta posebej zanimivi “Praznimo skladišče” in “Več je manj”. Pri kategoriji “Praznimo skladišče” gre za izdelke, ki jih želijo čimprej prodati in so jim zato dodatno znižali ceno. “Več je manj” pa pomeni, da po močno znižani ceni kupite več istih izdelkov. Enega lahko podarite ali jih morda celo več potrebujete sami. Vsekakor vredno ogleda.

Spletna trgovina Mega panda s promocijsko kodo megapopust20 nudi dodatni 20 % POPUST NA VSE IZDELKE, in sicer do 31.7.2019. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več