Računalništvo, telefonija
28.05.2020 08:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zapeljite se v tople dneve z novim električnim skirojem

.. Pomlad prinaša toplejše dneve, več smo zunaj in tudi pri vsakdanjih opravilih raje presedlamo iz avtomobilov in avtobusov na druga, »bolj svobodna« prevozna sredstva. Med njimi so zelo priljubljeni električni skiroji ..
Električni skiro Skaty XP9755 Pro
Električni skiro Skaty XP9755 Pro

Tako na poti v službo kot med počitnikovanjem, zadnja leta vse več uporabnikov poprime za krmilo električnega skiroja. Zakaj? Za krajše razdalje je idealno prevozno sredstvo. Je hitro, okretno in kamor koli gremo, ga lahko vzamemo s seboj ter s tem onemogočimo nepridipravom, da bi nam ga odtujili.

Sonce je že kar lepo ogrelo ozračje in morda prav zdaj razmišljate o nakupu električnega skiroja ali katerega drugega prevoznega sredstva, ki ga poganja elektrika. Električna mobilnost je trend, ki se v zadnjih letih močno stopnjuje. V spletni trgovini shopi.si najdete vrsto različnih prevoznih sredstev, za katera je prav zdaj pravi čas za nakup – od že omenjenih in najbolj priljubljenih električnih skirojev do električnih rolk in električnih čevljev.

Skaty Pro je odlična izbira

V spletni trgovini shopi.si lahko izbirate med vrsto električnih skirojev Skaty. Izpostavili bi predvsem Skaty XP9755 Pro, električni skiro, ki vas bo navdušil. Odlikujejo ga LED zaslon, sprednja in zadnja luč za varnejšo vožnjo v slabših svetlobnih pogojih in vrsta drugih rešitev. Težak je 11,6 kilograma, nanj pa dobite tudi 1 leto garancije.

Skaty Pro je skiro, ki podira meje pri hitrosti, pogonu, teži in velikosti. Medtem ko večina skirojev ni namenjenih uporabnikom, težjim od 100 kilogramov, ima Skaty Pro nosilnost 140 kilogramov. Z njim lahko prevozite razdaljo do 25 kilometrov in dosežete hitrost do 24 kilometrov na uro. Ima vgrajen motor z močjo 300 W. Doseg je seveda odvisen od zunanjih dejavnikov, kot sta na primer teren in temperatura ozračja. Čas polnjenja popolnoma izpraznjene baterije je 5 ur. S pravilno uporabo ima lahko baterija življenjsko dobo do 2000 polnjenj, kar zadošča za več tisoč kilometrov. Je zlahka obvladljiv in primeren za vsakogar. Za udobje poskrbita 8-inčni (20-centimetrski) kolesi in vzmeti za blaženje neravnin spredaj in zadaj. Zanj je na voljo tudi namenska aplikacija Electric skuter 8 za Android in iOS naprave.

Električne rolke in električni čevlji

Če so električni skiroji paradni konj električne mobilnosti, so številčno v nekoliko podrejenem položaju električne rolke in električni čevlji – priljubljene in nadvse zanimive naprave, ki so nekoliko bolj zahtevne za uporabo, a zato toliko bolj zabavne in namenjene predvsem mlajšim generacijam.

Tako rolke kot čevlji so nadvse primerni za premagovanje krajših razdalj. Na voljo so tudi rolke z nekoliko robustnejšimi kolesi, s katerimi lahko brez težav premagate tudi kakšno neravnino. Če električne rolke poznamo vsi, bi električne čevlje najbolje opisali kot nekakšne kotalke, ki jih poganja elektrika, nanje stopimo in jih z nagibom noge upravljamo, podobno kot električno rolko.

Na shopi.si najdete pestro paleto omenjenih vozil, preostane vam samo še, da izberete pravo zase in za svoje potrebe.

Vrsta drugih izdelkov

Obiščite shopi.si tudi na njihovi Facebook strani https://www.facebook.com/shopislovenia/, kjer so zelo dejavni, da boste vedno na tekočem z novostmi, ki jih vključujejo v svojo ponudbo, akcijami in vsem, kar se dogaja na njihovi spletni strani.

Pri njih boste našli tudi kakovostne Bluetooth slušalke in gaming program (tipkovnice, računalniške miške, hladilne podstavke …) za navdušence nad računalniškimi igrami. Poleg tega nudijo še ogromno drugih izdelkov, ki jih najdete na shopi.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več